Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahah samo naprijed! Uzmite džihadlijama sve što imaju! Još samo da ih navučemo na vatrenu vodu (to ne bi trebalo biti teško) i naši su za slijedećih tisuću godina!
Najbolja voda u Africi a Gadafi ju je doveo do svakog doma, najbolje zemljiste u Africi - dva puta godisnje imali prinose, najbolje zdravstvo u Africi - svi zdravstveno osigurani i omoguceno besplatno lijecenje, svaki student stipendiju tokom skolovanja bez obzira na uspjeh, svi nezaposleni su dobijali pomoc svakog mjeseca. Plakace oni za Gadafijem.
pa nek zapad opet pomogne divljacima da od nekada perspektivne libije naprave primitvnu dzihadisticko-plemensku drzavu koja ni na sta ne lici i ukojoj ce vladati jedan totalitarni rezim puno gori od gadafijevog, al je gadafi nacinio svoju zemlju bogatom a ovi ce i to unistit. fuj kvazirevolucionarima i dzihadistima :S
A shvatate li vi da ovi pricaju o nekim plemenima . Ko je ovdje lud
jadna ti majko sa ovom demokraCijom :D