Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne protjeruje ih onako
Ma sta Bosnje briga za ovo, samo nek se ne puca 😂
MA puca se njemu svugdje.
Sto je najgore,tako je...
Da li je u protestima bilo nekih ih Zence ??? Navodno su čak jednom pričali da će doći DOdiku na proteste, što u razgovoru na Happy televiziji Vučića i DOdik sa hihotom spominju !
Mile svrsava na ovakve fasiste kao sto je Orban..
Na ovakvim mjestima se i osmiske protesti protiv narodne vlasti... ovaj kampus i sluzi za stvaranje baze za reakciju... dobro su i do sad uspjeli da rade... neces vise majcin sine... samo kod nas svako šuša može doći i osnovati šta hoće i širiti svoj vjerski, obrazovni, nacionalni, privredni i drugi sistem... zavidim Madjarima na odlucnosti odnosno odbrani svoje zemlje...
@Arkanzas
Protestanti su bivsi djaci ovog univerziteta... za deset godina bilo bi ih 120 hiljada... mogli bi oboriti svaku demokratsku vlast... mi Bosnjaci bi trebali nesto nauciti na ovom primjeru...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad se Erdoganu ne sviđa Soroševa islamska varijanta Gulen svi su protiv DIktatora.OK. Sada kad Eu demokrati smeta SOrošev Univerzitet e to ti je demokratija braco !! PA DOKLE OVAKO VIŠE hebavanje u mozak ? Ne sviđaju se ni u Srbiji a naročito DOdiku. Da li to više govori o vlasti nego bilo šta drugo pa i PROCENTA pobjede na demokratskim izborima ? U ko tu ne valja ? BiH ?? Što ? Neprihvatljivo NEDOVOLJNA FEDERALIZACIJA !! :))
Univerzitet za politicke nauke... zasto nije osnovao za tehnicke nauke... Madjari su skontali da je ocito u pitanju obavjestajni i propagandni centar... svaka im cast...
da bi vladao židovima
A šta bi s one priče "Sarajevo univerzitetski centar"? Ili je to samo centar za Turke.
uglavnom nije za srbe jer se osećaju ugroženo.
@Hamburger Ne znam stvarno kako se ko osjeća. To jedino za sebe mogu govoriti.
orbaneeee samo zatvori pa ga zapali da ga slucajno ne otvore 😃😃👍👍👍
preknite se vise rojit gledaj sta vas je
Mađari pokušavaju da pišaju uz vjetar.... Nema od toga ništa! Podrška studentima Soroševog univerziteta!
Zatvaranje je opravdano ukoliko univerzitet siri regresivne ideje tipa: izbeglice se po svaku cenu moraju primiti, Islam je progresivna religija mira & ljubavi, svi belci su rasisti, itd. jer je ta ideologija direktno usmerena na unistenje Madjarske (i ostalih evropskih kultura). U suprotnom, podrska za protest.
Ovakvim glupanima i treba sovjetska chizma da ih gazi.
Jest nama u Bosni dobroooo , svi zadovoljni ....
Kada vlast "malo zaluta", otpor građana, da se suprostave i postanu masovna opozicija vlasti, je normalna stvar kod zrelih naroda. Nisu uvijek protesti progresivni ali sklonost protestima pokazuje žilavost i sposobnost opstanka naroda. Ne potcjenjuje se 50 K ljudi na ulicama. Studenti su 1955. podigli čuvenu Mađarsku revoluciju, što je izazvalo ogromne potrese u Varšavskom paktu i dovelo do Sovjetske vojne intervencije.
Tjeraj gov*na!