Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Karl Marx je najnegativnija licnost u Njemaca, u Njemackoj nije nikada bio prihvacen, mislim da je vise zla nanio covjecanstvu, sa svojom ideologijom,sa svojim nakaradnim utopijskim ucenjem,nego Hitler! DIKTATURA PROLETARIJATA...HA,HA,HAA......... a bila je DIKTATURA PRELETARIJATU!
Pa da najvis je zla nanio a sta ovi rade danas? Pod njegovom ideologijom su radila mnoga preduzeca ljudi su bili sretniji, imali vise vremena za porodicu, a pri tom sigurnost i dobru platu. A sta danas imas? Imas mogucnost da se izjasnis kao Bosnjak i zbog toga smo ratovali 4 godine? Ono sto su komunisti napravili mi ne mozemo ni da ofarbamo.
Karl MArx i Friedrich Engels su poslanici proroci modernog čovječanstva. Prije 195 godina nastala je nova filozofija (vjera) sa čovjekom u centru, koji čvrsto stoji na nogama, a ne dubi na glavi.
Tako je,poslao ih šejtan da odvode ljude u zabludu.
TEORIJA PAMETNOG ODRONA: ... pametan odron je onaj odron koji oprezno izbjegava da prekorači demarkacionu liniju ... (klasična, uobičajena vrsta odrona) ... jel tako ???
Ma hajde "Glas Razuma" dozvoli mi da te podsjetim da je odron u "FBiH", baš kao i svaki drugi odron ... jel tako ???
PING 127.0.0.1
Suti Talibe konju tegleci.
TIHO ŠAPUTANJE GLASOVA: (1) - Strah: ODRON U "FBiH" u stilu "Živko Budimir" :˙( (2) -Sreća: ODRON SE NIJE PROŠIRIO NA "RS" :)
Trebao bih kupit jedan da ga stacioniram u bašču,biće idealan da mi posluži ko strašilo,a uostalom to je bio i kad je bio živ.
...kol'ko ja znam, talibanci ruše kipove :)
Fali im Hitlerova statua.
...znači, vratiće se i zeleni alija?
Neće se nijedan vratiti, jer obojica su mrtvi.