Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Pipo bojim se da pricom o ukidanju RS-a radimo na stvaranju treceg entiteta. Umjesto sto se okrecemo sukobu sa RS-om bolje je da gradimo vlastito dvoriste i da gledamo kako da uposlimo svoje ljude.
OHR nece napustit nasu drzavu sve dok genocid tvorevina ne bude ukinuta u korist Ustava suverene drzave BiH-e svih njenih gradjana.Dobro pratit sve sta se desava i nikak ne pristat da OHR napusti nasu drzavu dok genocid tvorevina ne bude ukinuta. BiH4EVER!
Sretno za nasu Bosnu i Hercegovinu!OHR-u,G-inu Inzku i Raffiju posebna zahvalnost! Zna najbolje G-in Inzko ko sta radi na unistenju suverene drzave BiH-e!EU-a je ta koja moralno mora podrzat nasu zemlju za funkcionalnu i demokratsku a ne genocidna srbska hegemonija diktaure i fasizma!EU-a nam je namjetnula Daytonski sporazum ona je ta koja ce ga i ukinut u korist USTAVA nase suverene drzave s jednim Predsjednikom,policijom,ministarstvima,parlamentom!Jedna drzava BiH-a zemlja svih njenih gradjana! BiH4EVER!
Ko me to jos voli? Eu, FBIH, Srbija; RH, svi podrzaju suverenu BIH, a mene i moje SNSD-ovce ne...smrc, smrc. DEFINITIVNO SAM, smrc
haha DODI nece biti drago!! hihihi