Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet bi oni da se nešto pitaju ovde. Ako ništa, maske su napokon pale. Do sada su gurali Amerikance, sada ostaje da pokušaju sami. Neće proći, svakako.
ma nek svako drugi mlati kurcem po bosanskim gloginjama samo nek Bosnjo nemora braniti svoju domovinu.sad kazete nema bez svabe nista,juce ste govorili nema bez Amera nista. nema od takvih nista i tesko Bosni sa takvim patriotama. naci ce se nekako neko ko Bosnu voli i branice je opet.
Deutschland wird nie die sogenannte \"rs“ legalisieren.
dok genocidna tvorevina postoji nema odlaska ohr-a iz bosne i hercegovine,podrska svenu alkalaju i inzku,dva jarana koje bosna i hercegovina voli.
Sven znas sta ti ostaje,samo putuj u Berlin,Bon i Brissel ma samo otvraj vrata.
svabo bi ovu zemlju docero u red ordnung muss sein, ordnung uber alles
e hebi ga... pun sam gresaka. Ali cete skontati iz konteksta. ;)
promjena vlade u Njemackoj: umjesto sociajdemokrata i krscanske unije dosla ponovno krscanska unija sa \"novim-starim\" partnerom liberalima na vlast. Mozes misliti kakvu ce oni politiku (ako ih uopste bude interesovalo) voditi naspram Bosni i Hercegovini?!
danke deutschland
Nema bez svabe napretka