Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze naučnici napravili auto koje ide samo na vodu. I govori im šef:"Eh, cuj da ide samo na vodu, jeste li vi sigurni za to?" Kažu pa dobro jedini uslov je da voda mora biti iz meksičkog zaljeva..
Pa krije se to 5 godina već, postoje snimci iz zraka koji pokazuju tu strahotu. Po dnu okeana, minimalno 2500km2 je sve prekriveno naftom. Slabo koji članak se može o tome naći.
I ko je kriv, ljudi naravno. Niko kao mi ne zna unistiti, nesto lijepo.
''Naime, naftne kompanije preselile su naftne platforme na druga mjesta nakon uragana i ostavile Meksički zaljev potpuno zapušten.''...ovo zvuci ko da su nasa posla