Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka hvala Bogu. Da se svi abd,cijeli svijet izvuče iz ovog sranja,a i mi naravno.
@Loverboy1 Mi nećemo, mi smo već digli nove kredite, valja to sad otplaćivati. Dobit ćeš za godinu nove akcize na prevenciju epidemija :D
Austria testirala 144877, glumici sa ulogom direktorica UKCS eto odgovor za sta sluze testovi i pitanje zasto smo kupoli 170000 testova ako necemo ih koristiti? koliko testova uredi se svaki dan u FBiH? Zasto dnevno ne dobijamo detaljan dnevni izvjestaj? zasto nemamo web aplikaciju covid19.ba kao pouzdan izvor informacija u covid19?
Mi ne mozemo ni predvidjeti kada cemo izaci iz krize, mi nemamo konstantan broj velikih testiranja da bi imali dijagram po kojem bi pratili krivu.Sam pogled na nas dijagram pokazuje koliko je to neorganizovano i bez cilja.
@ThePhoenix Sve to ima, al što neki sjede za kompom i ne znaju ništa osim klixa naći to je druga stvar. Jarane da išta znaš sad bi imao odgovor na to pitanje.
Hvala dragome Allahu Uzvišenom, Jedinom Gospodaru!❤️
Zato sto je praznik bio i danas je... Ja sam u Njemackoj testiran u cetvrtak, jos mi nisu javili rezultate testa...
@Voodoo People druže, u vrijeme pandemije i vanrednih okolnosti ovakve ustanove rade bez obzira na praznike. Nije to BiH pa da briseve primaju do 18h. Da bi se opravdalo najavljeno pokretanje ekonomije mora se prilagoditi i krivulja broja zaraženih...
Tebi su trebali testirati glavu
Ni Fadila, ni Solaka, ni policijskog sata, ni radikalnih restrikcija, ni maski i rukavica...
Prolazi sezona gripa.
Sve je ovo velika zavjera i propaganda. TV-corona
Kod nas vise izvjestaja o novozarazenim u Austriji nego u Bosni hahaha
Radi nase ekonomije naprosto mislim, koliko je vazno da mi isplivamo, jos je vaznije da Evropska Unija ispliva. Jer, nasi ovdje svakako nemaju pojma kako da nas izvuku iz zivog blata a Evropa kad se izvuce pa pocne ponovo kupovati nase proizvode i kad nas narod ponovo obnovi saldo na racunu pa pocne doalziti ovamo kupovati, iznajmljivati, investirati - bit cemo spaseni.
Ne zelim da umanjim vrijednost ovih podataka ali ne mogu da nadjem podatak koliko je uradjeno testova u periodu do 11.04.Bojim se da je smanjen broj testiranja tokom praznika pa dolazimo do ovakvih brojeva.Vidjet cemo u Srijedu dali sam u pravu,a volio bih da nisam.
Ode gripa! Kao da je bilo nije.
a eno opet u kini krenulo.....jbga i u austriji ce opet buknut al hjebiga mora se ic na poso pa ko ziv ko mrtav dok nam ne naprave naki injekciju pa dok dodje do nas siromasnih i hi hi jaro moj... jel tako ba?
Eee, crni Gavrilo..!
I bez Pendreksahata.
Globalno je problem. Odstupanje jedne ili druge zemlje od propisanog samo stvara troduplo vece sanse za ponovni gori nastanak virusa
A jos gluplje je kada jedna zemlja zatvori sve u zatvor, a komsije to ne urade. Neko je u tom slucaju magarac.