Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrad fasisticki! Fuj!
Pazi da te Hrvati ne napadnu zbog mržnje Haha
Vidjela žaba da se konji kuju... Sada svi čestitaju uvlače se u pakaš
MRS! FASISTO
I tebi je noga!!!
Fasista, kao i prosjecan srb.
Ovaj je najveći pakaš
A u sebi.kljuca fasista
Morat cemo objasniti g.Bidenu tko je sjekao glave Hrvatima katolicima po Srednjoj Bosni. ☺️😊
@gooUser1604746870to moze da pita i hrvatsku tajnu sluzbu koja ih je propustila preko svoje teritorije znajuci o kome se radi i sta ce da frade i kakav ce imidz da daju Bosnjacima i kako ce svojim zlocinima dati Srbima i Hrvatima opravdanje kako su svi cinili zlocine. Jej znas kako su tvoji bojovnici pobili stare i zene srpske nacionalnosti poslije Oluje pod hrvatskom vlascu? I kako ih je Franjo pomilovao poslije 2-3 godine zatvora. Ima ko zna.
Pustila ih je Hrvatska preko svot teritorija da vam pomogne u borbi protiv Srba a vi ste ih okrenuli da kolju Hrvate
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hvala Židovima sto vode glavnu rijec. Palestina 18,7 u mukama. Židov kupio blizance prije napada, nakon sto su izveli "izgovor" za napad na Irak i Afgan, isti je dobio 4 milijarde odstete. Znaci koliko je Amerika mutna ni ocean je ne moze oprati od krvi.
@gooUser1604746870 ono kad me boli vise neka stvar za palestince i jevreje.Narod Jemena se ubija, Centralne Afrike, Mijamara...Amazonije a papagaji samo se loze na prvo navedeni sukob. Mogao je i Arafat malo popustiti pa pristati na sporazum u Dejtonu al onda bi mu se razotkrili tajni racuni u Francuskoj. Ono kad nemas nista a hoces sve.
A dobro sto se tice zdravlja to malo teze. Vec ne moze prepoznati vlastitu porodicu.
svi govore o njegovom zdravlju jer je star a prije da ce on nas na ramenu pronosat
haha... a slovenci čekaju i ne vjeruju. čekaju na arbitražu. 😂😂😂
Fasista
@Rukfas100 te napravio poTurČenjaku.
dodik kaze da je sve to fejk njuz
Sinoć se Biden najslađe pozdravio sa Natanyahuom, a u međuvremenu, Natanyahu naredio prisilno iseljavanje 800 Palestinaca, oko 7 je ubijeno i naselje poravnato bagerima. Šta kaže Biden na to? "I ja sam cionista". Bidenbaraćula! :)
Svi se klanjaju i ulizuju katoliku Bidenu...trta na sve strane! ;)
Licemjeru