Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj ima s bidenom preko Skype poziv a kao dodik bio lično kod putina hahaha vazi
ovaj metuzalem tesko da moze do Kremlja
Da nije tragično bilo bi smiješno s kim mi živimo
Trazili su i Ukrajinci da Rusija da garanciju na teritorijalni integritet i suverenitet Ukrajine 94-e, a Rusi to garantovali ako im Ukrajinci predaju nuklearno naoruzanje. I ove budale to uradise, pa im Rusi uzese Krim i Donbas. Toliko o tome koliko Rusija postuje nekakve garancije i dogovore.
Pa evo i Amerikanci su obecali Iranu da ce im ukinuti sankcije ukoliko prestanu cim prestanu da obogacuju uranijum, i nije proslo ni 2 godine od potpisivanja Iranskog sporazuma i ovi im uvalili nikad teze sankcije.
Rusija uđe u NATO i riješen problem.
Sad se u Bih cude sto nisu nista pricali o Bih kao mi smo njima vazni.Nismo mi njima ni ona smola u uhu, nebitna stvar malo procackas i bacis
Naravno da će se širiti, akoBogda Inshallah.
samo da internet ne precvikaju onda smo u teškoj gabili, pogotovo mi koji živimo od internet trgovine. Rusi imaju svoj internet ko Kinezi i boli ih q što će dionice svih tehnoloških kompanija pasti za 50% čak šta više.
Jučer su Bezos i Musk prodavali dionice ko ludi, danas Musk priča o raspadu civilizacije...
Osjeća se ta tenzija ko prije onog rata, tobože pregovaraju a rat je pred vratima, ozbiljan rat.
Ludi Ukrajinci vjeruju Amerima da će ih braniti od Rusa... Odmah mi padnu na pamet Alijine riječi, "svijet neće dozvoliti...", "Amerikanci su naši saveznici..."... Pa umalo u nestanak i Alija i narod mu. Oduzimanje Krima i Donbasa je bila samo opomena Ukrajincima, Rusi još uvijek rade u rukavicama. Ako ih skinu...
Ako ih skinu jesti ce jedni druge kao sto su 40ih u Staljingradu dok im Ameri ponovo ne daju komad hljeba .Rusi su samo unaprjedili nuklearno oruzje mlazni motor i jos par stvati koje su 45e odnjeli oz Berlina Oni su totalni nekrativni nesposobnjakovici koji zive od prodaje energenata.
PUTIN: UKRAINE IS TO RUSSIA WHAT CUBA WAS TO AMERICA IN THE 1962 CUBAN MISSILE CRISIS
Izgleda da se brat Putin i nepocesa za onog jadu iz Bakinaca opstina Laktasi
Ko 41 nas će gurnuti u taj rat.
Uporedite politiku Finske i Ukrajne. Rusija ima najduzu granicu sa Finskom, Finci se lijepo obavezali da nece ulaziti u NATO i ruska vojska je hiljadama kilometara daleko od granica Finske i nema nikave frke. Zato je Finska prebogata i uređena zemlja, a Ukrajnci memaju hljeba da jedu i jos ce pola drzave izgubiti, ali bitno je da hoce u NATO.
Prvo pogledaj historiju. Finci su zaustavili Sovjete i dobro ih natamburali. Rus jos uvjeknl ima strah od Finca, malo ih ali vrjede i krativni su za razliku od Rusa , Ukrajinaca ili bilo kojih Slavena.
Procjene sa zapada su da bi Rusi potpuno vojno slomili Ukrajinu za 15 do 20 dana.Neće tu biti nikakve frke.Nije niko poludio
Tako su bile procjene da ce JNA slomiti Armiju BiH za 2 mjeseca i HV za 3.
Pošteno Putine...Naravno da se ne trebaju širiti...Ali nevidim ništa loše u tome Putine kad bi i vi bili Nato...
To znači da je i BiH istok
osjeca se miris baruta
Bosna je zapad tako da je ok
Znači samo one države koje graniče sa Rusijom. Dodikovi Srbovi na aparatima.