Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosni i bosnjacima mora biti glavni vanjski cilj jaka i stabilna turska. Na medjunarodnom planu su mnogo ucinili za nas.... Jos samo da nasa drzava unaprijedi poslovnu klimu i da ocekujemo vise investicija u realni sektor.
Like requested by Erdoğan was found a low-profile prime minister. This man is Erdoğan's puppet. hahahaaa Fortunately, we has been a good leader like Ataturk in the past. otherwise Turkey would be like Africa,syria etc.
"Za razliku od njega Davutoglu je nominalno podržavao Davutogluov prijedlog za povećanjem ovlasti predsjednika..." E moj Klixe...
Kada je u pitanju odnos prema nama, neka bude upola kao Davutoglu biće dobro.
Ovaj ko prosjecan srbin..
Sretnoo ti.
Види му ручице, иста Ердова. Такви са малим курчићима су најопаснији.