Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crvena.linija je vec odavnon predjena mozda svjet nesvata ozbiljnost ovog rata...
@gooUser Jbg buljevarcicu, svako se nekad prevari. Nisu mogli ni sanjati kakvi su srbi divljaci i krezava marva. Ali ispravili su se '99.
Nato daje oružje, sateliti dan noć snimaju ruje, bruka keša, no ipak ide ona stara.....rujo gubi i gubi i gubi ........dok ne pobjedi, ebg no tako je. Ako ga stisnu idu dugmići i cigani lete u nebo
Treba i da daje. Da su u 90-tim dali Bosni, nebi sada imali fasiste i nacionaliste na balkanu.
Tako su pricali da je nogomet igra u kojoj uvijek na kraju pobijede Nijemci. Pa sta bi? Rusija je propala k'o kauc. Ukrajinci ih taman sa opremom koju "NATO" otpise kao visak.
Rat se nece rijesiti slanjem oruzja , izgleda da nikome nije stalo do mira
Kako uzeti jos para, kako slagat, potvorit.....licemjeri dno dna.....a oni ce prvi gorit
Koji spin, rat ce trajati jos 2 godine kad svima dojadi ratovanje a onda ide potpis primirja za zalenim stolom.
Ameri će, i dalje, raditi na sukobu slovenski naroda, jer slaba Rusija - jaka Amerika. U ovoj situaciji najviše gube Rusi, realno, nije lako ratovati protiv cijelog svijeta. Украјинци су "само" колатерална штета.
Tek sad vidim kakav je nas rat bio.protiv tzv. JNA i armade cetnika a s druge strane Hrvataka ti zabija noz u ledza. Nikakve pomoci zapada, samo embargo.
@1Avantgarde1 Prijatelju, Latini ne vole muslimane isto kao i Srbe; to je, jednostavno, tako i neće se promijeniti. Pozdrav.
Bilo je sljedeca sedmica je odlučujuća. Sada odlučujuća godina. Bjerii ovo koriste kapitalisti da nam dignu cijrne. Vojna industria ima svoju agendu.
Poređenja radi...Armija Republike Bosne i Hercegovine je tek pred kraj rata imala 50 zarobljenih tenkova, što je otprilike 1 tenkovska brigada, koje nije mogla da skupi na jednu tačku zbog artiljerijske nadmoći protivnika. Najveći ratni uspjeh ARBiH, operacija "Sana 95", koju su izvela dva korpusa, Peti i Sedmi, u kojoj je oslobođeno 800 km2 teritorije, izvedena je sa ne više od 10 tenkova.
Ma kakva crvena linija. Ili JESI ili NISI...