Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najgora rasa na svijetu... nije njih Hitler dzaba htjeo da istrijebi
@JoseDeLaMataa A srbe svi vole, to je čudo jedno :)
@JoseDeLaMataa dok na Srbe svi svršavaju kao megapopularnu naciju. Glas o vama kao humanistima i divnim ljudima pronio se cijelim svijetom. Kuš stoko i u štalu!!! Imate muda (da ne kažem savjesti) progovarati o bilo čemu....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Opis Jevreja:“I naći ćeš ih, sigurno, da više žude za životom od svih ostalih ljudi, čak i od mnogobožaca; svaki bi volio poživjeti hiljadu godina, mada ga to, i kada bi toliko živio, ne bi od patnje udaljilo! – A Allah dobro vidi ono što oni rade.” (el-Bekara, 96.)
ih zatucana bagro islamska, šta su Jevreji sve izumili, a posebno u tehnologiji zbog koje vi ovdje sada serrete, a drugo u medicini koju eto spominjete. Koliko je to muslimana išta doprinijelo u svijetu?
@nita Mene bi bilo sramota ovim se hvalit hahahahha. TOP 10 MUSLIMANSKIH IZUMA: zašili ranu prije 1000 godina, "izumili" KAFU, POKUŠAVALI napravit avion hahahha, otvorili islamsku školu, svirali muziku, PA MAJKU MU JEBBBEM MAYE I INKE SU POSTIGLE VIŠE OD 2 MILIJARDE MUSLIMANA I TI MENI OVO ŠALJEŠ??! HAHHAHA
damije samo jedan sahat da uzmem daljinski za atomske bombe pa da dovedem stvari ured...
vec vidim ovdje desetine, mozda i stotine koji bi se sad prikljucili Hitleru i ubijali jevreje. zasto me svaki dan treba biti sram pojedinih pripadnika naroda kojem ja pripadam...
15 miliona Jevreja je doprinijelo nauci, tehnologiji, medicini, književnosti, znanosti, politici svojim izumima i dostignućima više negoi 1,7 milijardi muslimana i onda se nađe balija da priča o superiornosti, nižoj rasi i slično. Majku fašističku islamističku, pa smiješni ste :)))
Sreco moja mila, pa ti pojma nemas. Deder malo protabiri, pa ces vidjeti da bez islamskih naucnika, istrazivaca danas ne bi znali pola stvari sto danas znamo i koristimo. Dakle nisi nacitan. Eto i ti sam koristis arapske brojeve... Ozbiljno prostudiraj malo, a sto se tice jevreja i njihovom doprinosu.. Pa vidimo da se ponasaju kao Hitler nista bolje.
@esmaseh Drugarice, muslimani navode brojeve, kafu i sistem doručak-ručak-večera kao njihove "izume" i to od prije 1000 godina kao najveće uspjehe u svojoj istoriji. Mene bi sramota bilo. Maye i Inke su više doprinijele civilizaciji :))
Jedna od najvecih nepravdi na svijetu je ono sto se godinama radi Palestincima. Nazalost, veliki dio zla koje su nacisti radili Jevrejima, ovi sada rade Palestincima.
Ne sekirajte se, UN ce izraziti zabrinutost i sve ce bit ok.
Evo članka da vidimo koliki su Bošnjaci fašisti i ko drži lekcije o antifašizmu.
@naVrbe Kod nas su bili protesti protiv rehabilitacije, a rehabilitacija Nedića je spriječena zbog pritiska. Kod vas se školama daju ime po nacističkim oficirima i niko ništa. Vi ste mix europskog fašizma i biskoistočnog islamizma, nema gore kombinacije. Pogledaj nicka u sebe :))
@naVrbe Eto vidiš i Romkinja se spominje, to da zaokružiš bošnjačku fašističku istoriju ubijanja Jevreja, Srba i Roma. U 2 komentara pokazao si mržnju prema sva tri naroda :))) E ovo su Bošnjaci, ovo se ni kod Hrvata nije desilo nego kod vas u Zavidovićima https://www.youtube.com/watch?v=pDB99JsXNMs
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovi isti kao kod nas Dudkov rezim.Cifuti ne fermaju UN a kod nas Dudko VSTV BIH.
Napakon se Izrael izbacuje iz okrilja SAD. Naravno da će početi da tjera inat sa ostalim Arapima i dići u situaciju novog antiizraelskog ISIL-a. Ovaj put Mosad neme šansi - to dobro znaju!
žalosno je to da današnji jevreji čine isto palestincima kao što je njima učinjeno u II svjetskom ratu,...
Šteta što ne postoji nešto tipa istočnjačkog NATO-a, u kombinaciji Rusije i muslimanskih zemalja. Pa kad neko krši rezolucije UN-a, kao Izrael ovdje, odmah ga bombardovat.
Hoće li ovoj fašističkoj stoci iko ikad stati u kraj????? (Pitanje za milion dolara)
Pa hoće da izgrade stanove SEBI kako bi konačno totalno preuzeli i to malo što je ostalo
Mogu kako hoce al nece dokle hoce!
nije dzabe Hitlerrrr rekao da namjerno neće istrijebiti sve jevreje....ostavit ce ih na zivotu toliko da se moze vidjeti sa cime i sa kime svijet ima posla...no, imajući u vidu da su se u posljednjoj Bozjoj knjizi mnoge stvari obistinile, otkrile, itd, ne sumnjamo da se neće ostvariti činjenica o unistenju ovog prokletog naroda.