Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Usput to sa Sarajevom nece piti vode a onako usput receno i ja bi ga volio umociti gdje god je tvoj bio.
Bas mi je drago oce yebo nanu ako nije.
@zenica, Ne znam ko napravi AKADEMIKA, ali ja sam se dobro umorio dok sam naoravio tebe! Stisla ti stara noge sve ko fol nece, kaze nemoj u tu rupu stavi ga u straznju. E pa ja nisam htjeo i evo nastade si sine zenica.
Ko li napravi ovog akademika , izleda da se nije ni oznojio mama ga garant primala ko muha u letu.
ajde ba Joe ne rise... ti si zaosto u skladu sa svojom teeroriistichkom vjerom. cuj GORENJE.... ha ha ha da nije Velenje? :-)))
druze akademik, da te obavjestim ! kad napustis svoje tijelo i budes cekao konacni sud o svemu sto si u zivotu uradio, izgovorio, uzeo ili dao, mislim da ce ti biti MNOGO ZAO sto pises takve stvari bez obzira kojeg si uzrasta, a nisi balavac, to je sigurno.. Vratice ti to Bog, i vidjeces koliko ce ti biti zao....GORICES ! i gorices dok ti koza ne izgori, i onda ce ti Bog zamjeniti kozu sa novom da i ona gori i da ponovo osjecas bol....Dragog Boga molim da te \"pocasti\" patnjom od koje te niko nece moci spasiti !
I OPET GROKCE IZMETSLAMSKA TERORISTICKA POTURICKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI, POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM IM SE NA TABUT HALAhovog POSRANIKA MajmUnHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO!
OOO SRBI, EBEM VAM DABRA PRESVETOG MITRODEGENERIKA :)))
Majku zidovsku