Sudsko vijeće Haškog suda
0
Odbačeni Karadžićevi prigovori na optužnicu
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreco draga,pusti Akademika,on celi dan sedi ispred ekrana i pati od upale hemoroida. Pricao mi jedan \"mirotvorac\" da su se upoznali na \"interactive male\" nesto kao poljubac.com,samo sto je ono iskljucivo za muskarce. Mia,ako zelis da dozivis \"nirvanu\",javi se meni. Balkanski kaznova!
Hehehe, zasto postavljate slike ovog kretena....nije vrijedan comentara! PS voljela bih upoznati ovog macka \"AKADEMIK-A\";-)
Jadovan treba da crkne od svinjske gripe,kao milos i ostali.
@Jeramy, cuvaj se cika Radovana! Taj je bio-energijom obrlatio mnoge ljude,dosta njih mi se zalilo. On ne bira dal je musko il zensko.
ljepotan pravi ! :pp
JOJ U PRAVU SI! ;-) SAD MI JE JASNO ZAŠTO JADNIK KARADŽIĆ PATI.... PA CRNOGORAC JE PRAVI, A NEŠTO MU SE NE BUDE CRNOGORAC, A TO GA POJEDE KO SONA KISELINA... JADNIČE ;-) DŽABA MOJ KARAGA, DŽABA! .... ... ..... CRNOGORKA TE MAJKA RODILA!!! :-D ;-) :-D
E Karadzicu, bas si cudan Bosanac il Crnogorac? Sta li si vec?