Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakog dana se u Americi pocini 2.713 silovanja, ali nista se od toga ne objavljuje u vijestima, posto je vec postalo americki nacin zivota... A i koga briga ??? sad je popularno baviti se Arapima !!
klasicna statisticka propaganda likova iza kulisa kojima je jedini posao da destabilizuju i degradiraju sve islamsko sa istoka,kada su muslimanke imale sva prava taj "civilizirani",oprostite BARBARSKI ZAPAD je srao po putevima i zenu preprodavao kao roblje sto i danas rade al na sofisticiraniji nacin,bolje pogledajte stepen nasilja koje imate u svojoj avliji,skoro svaka 3 zene u evropi je zrtva porodicnog nasilja,da ne govorimo o tome sta za zapad predstavljaju zenske slobode,to je sinonim za kurvu !!!
Sta je sa Albanskom mafijom? To ti sam sebe demantujes da oni ne preprodaju tj trguju bijelim robljem i da su tu zene glavne zrtve bez obzira na njihovu religioznu ili nacionalnu pripadnost? Tebe nacionalizam ubija, nikad nisi ni zivio u Pakistanu, Afganistanu, Iraku, Iranu ili bilo kojoj drugoj Arapskoj/Islamskoj zemlji da vidis kakav tretman zene imaju tamo!!! Nisu sve zene "sinonim" kurve bez obzira dolaze li one sa Zapada ili Istoka.
care pogrijesio si adresu,mislim kako su piglu ovi lijeba,jel to ko god je sa nikom kosova ili je sa kosova je albanos,evo jedan kratak cas iz geodemografije za tebe,na Kosovu zive albanci,BOSNJACI (valjda ce ti biti odokativno),goranci,turci,romi,egipcani i drugi...edukuj se malo,e sad mene ne zanima sta rade POJEDINCI iz tamo nekih vukohebina u tim drzavama a koje "civilizirani" zapad uzima presedanom i uobicajenom praksom kod muslimana,drugo gledat sta rade muslimane danas nije isto sto i Islam,razdvojite malo to,ali ovavi tekstovi se copy paste sa krscanskih zapadnjackih medija i nisu nista drugo do patoloska mrznja,al zabole nas pedu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sad ce ovi mladi muslimani objasniti kako su tamo zene presretne, kako sve imaju, kako imaju svu slobodu svijeta, kako su najobrazovanije i inace najsposobnije. bice tu statistika iz njemacke i engleske kako su tamo zene nesretne i kako su pokvarene i kako su inace sve kurve osim onih zena u saudijskoj arabiji.
pamet u glavu
Sreća moja pa nisam rođena u nekoj zemlji gdje žene nemaju prava. Pala bi mrtva glava :D Il' moja il' nečija. Mislim da ne bih mogla trpiti ni samu činjenicu da mi neko zabranjuje nešto samo zato što sam žena. A nisam ni F od "feminist" :D
sad će ovo BH muslimani odmah početi izvlačiti neke statistike u kojima su žene u zemljama zapadnoga svijeta u težoj situaciji nego ove jadnice u arapskom svijetu što im sakate genitalije.Očekujem makar 15 takvih komentara.
hajd ne ser* al molim te
Moj brate, najtužnija je stvar što ovo nema ama nikakve veze sa islamom... Gdje u Kur'anu ili hadisu piše da je zabranjeno ženama, npr. voziti???
A od svih Tursko- Arapskih gradova najteze je biti hriscanin u Sarajevu. Ko se slaze samnom neka digne tri prsta [ vidi ovi zeleni znak ima samo jedan prst]
sa mnom*
prvo je prijedlog a drugo je zamjenica
Statistika govori da u Francuskoj godišnje biva ubijeno 158 žena zbog bračnog nasilja a u 2008 i 2009 godini je prijavljeno 675 000 nasilnih nasrtaja na žene od strane njihovih bračnih supružnika. Šta reći, koju posluku porati?!
lupas bezveze, kao prvo nisi stavio izvor tvoje statistike, kao drugo ne pise porijeklo ljudi u francuskoj koji su to uradili. U francuskoj zivi bruka arapa i da je tvoja statistika tacna, moglo bi biti da su arapi odgovorni za 70% ubistava svojih zena.
hahaha... Primjer francuske sam naveo samo onako usput. izvora imaš koliko hoćeš, imaš google i ako govoriš francuski naći ćeš kao i ja. Liberation.fr, Le Monde etc... Možda su Arapi u 70 % slučajeva nasilnici kao što su možda i turisti nasilnici u arapskom svijetu. Haj' ga znaj!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za vrijeme Mubaraka je to bio slucaj, za vrijeme Mursija toga nije bilo, sada za vrijeme Sisija se ponovo vraca. Tako vam je kad zivite u diktatorskoj drzavi a ne islamskoj