Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar je potrebno komentarisati licnu higijenu i potrebu pranja ruka poslije toaleta.? WHO je jedan od paravana Svjetske Elite koja i tekako utice na siromasni svijet da budu jos siromasniji , bolesniji . 3,5 milijarde ljudi nemaju vode za pice, Who finansiraju bankarski karteli koji zaradjuju tudjoj bjedi izazivajuci krize ,ratove i bolesti.
nemojte tako mi muslimani smo cisti, mi prodjemo vlaznom rukom preko kose i lica svakog petka prije dzume!
a koliko umire od \"svinjećije gripe\"?
meni nana napravi kljukusu i nakljukam je se s poda.
bitno je ti da zamazes zadnjicu toaletom, mora da ti je u stanju raspadanja dobro mozes podnijeti svrab fekalija, ma nista to vama nije vi jedete fekalije, pa i nek su razmazane i naliijepljenje na zadnjicu ne smeta to vama, samo kad izadjes iz wc-a dobro ocisti usta da ne vide sta si radio.
kako se samo ne potruju ovi nasi periguzi jeduci nakim prljavim rukama valjda se organizam privikao na fekalije ispod nokata i sa neopranih govnjavih ruku pa im nista nemoze bit i kud jos taki rade u ugostiteljstvu i prave hranu sirokim narodnim masama. fuj fuj fuuuuj