Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
800 civila, djece, zena i 33 vojnika, pa kako se to moze uopste uporediti. Ne moze i ko to ne vidi, totalno je slijep. :-(
Zar je tebi uredu da se djeca ubijaju, meni nije i uopste nema veze kome ta djeca pripadaju. DJETE JE DJETE, bez obzira cije je i zasluzuje da normalno zivi, a ne da ispasta za greske drugih.
@grad na drini..Evo, ja nisam Bosnjakinja, ali me strasno boli ova nepravda prema Palestincina, strah me je izraelskog fasizma, a gade mi se oni koji to odobravaju. Ima li u takvima zrnce ljudskosti, zar aplaudirati na gazenje ljudi tenkovima? Zar je nuzno biti Bosnjak da to osudis?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sta kaze vojska ISIL-a na ovo? uvode li nova pravila o vaginama zena na svojoj teritoriji?
ne konta to ovdje 95% ljudi
A ti grad na Drini,ovdje nije rijec o ljubavi prema Palestini nego prema neduznom bicu djetetu i zeni majci,meni licno je zao svakog djeteta koje je muceno ili ubijeno i nikad ama bas nikad negledam koje je nacije,kad sam vidjela daje u ovm palom avionu bilo 80 djece ja sam plakala i danima mislim na njih bez da znam koje su vjere i nacije.jednostavno bolime svacija patnja.
Zalosno je da svi svjetski guzonje kazu da mora da prestane ubijanje u gazi,al niko ni prstom ne pomice da zaustavi bagru zidovsku.i neznam kako jedna majka ili otac moze biti na strani izraela.pitam se dali su se ikad zapitali kako bi bilo da njima neko ubije po troje,četvoro djece na spavanju.svako ko kaze da je izrael u pravu dabogda osjetio patnju majki i djece u Gazi.
Ovakve clanke treba zabraniti da se komentarisu jer ce uvjek biti IDIOTA koji ce uzivati da pogrdno prokomentarisu muslimanski narod. i uzivat ce u sto vise negativnih komentara. ZALOSNO je ovo sto se desava u palestini...
smrt židovskim teroristima, sloboda svim narodima na Planeti!
ZALOSNO KOJA NEPRAVDA NAD PALESTINSKIM NARODOM .
Kriju cifuti podatke , sigurno je poginulo vise.
tričavih 24 plaestinca za jednog čovjeka! neumjesno!
Možda je koji čifut više odlepršao. http://saff.ba/izraelski-mediji-nehotice-objavili-dokaz-da-je-do-sada-u-gazi-poginulo-55-izraelskih-vojnika/#.U9H90_mSwUQ
uvijek sam se pitala ko cita saff xD bolje ti je citaj mikijev almanah...tamo ima pametnijih stvari :)))
Bitno je da ste naglasili da su ubijena 33 izraelca ;)
Hebi svoju mater fašisto.
Hajde ba šta se pjenite i onako cijeli svijet mrzi jevreje