Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzaba vam to kada ce osobe bez invaliditeta ponovo zaprljati.
http://www.index.hr/black/clanak/tko-pere-a-tko-ne-pere-ruke-nakon-wca-nasi-susjedi-su-najcisci-u-europi/859989.aspx
Koji fasisticki naslov. Dakle implikacija je da su beskorisni ali evo mogu biti i korisni. De presaberite se. I zar nebi trebalo robijase tjerati da ovo rade.
Mati draga alaj uvalise ljudima najpeksinaviju dionicu u gradu.
Bravo svjetlovci :D
ipak ima nade u BIH! bravo vam
Kakav vam je, pobogu, ovo idiotski naslov?!!
Svaka cast ljudima. Ali stidite se naslova. Odakle pretpostavka da su nekorisni? Da nisu očistili tuđe smeće "ostali" bi nekorisni?? WTF
Pogledaj smeća jbte, pa gdje i ovo živimo?!??!!?!?
Jutros u košari, gdje sja, šuška niz rogoza žućkastih i krutih, sedmoro je oštenila kučka, oštenila sedmoro je žutih. Do u sumrak grlila ih nježno, i lizala niz dlaku što rudi, i slico se mlak sok neizbježno it tih toplih materinskih grudi A uveče kad živina juri, da zauzme motke, il prut jak izašao je tad domaćin tmuri i svu štenad potrpo u džak A ona je za tragom trčala, stizala ga, kao kad uhode... I dugo, je dugo drhtala ne zamrzla površina vode Pri povratku vukuć se po tmini, i ližući znoj s bedara lenih, mesec joj se nad izbom, učini kao jedno od kučića njenih. Zurila je u svod plavi, glatki, zavijala bolno za svojima, a mjesec se kotrljo tanki i skrio se za hum u poljima. Nemo, ko od milosti il sreće kad joj bace kamičak niz breg, pale su i njene oči pseće kao zlatni sjaj zvezda u sneg.
Sve je to lijepo al opet će to mentalni invalidi zagadit za par dana.
Svaka čast! (mada je članak loše napisan, tj. nisam saglasan sa ovom terminologijom "da i oni mogu biti korisni" - pa naravno da mogu biti korisni, kao i svako drugi. Svako je isti, stvar je izbora želimo li biti korisni ili beskorisni, ne invaliditeta).