Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bi znanje bilo na zvjezdama perzijanac bi ga dohvatio ( Arapska poslovica)
arapska
Sahih hadis, a ne poslovica. U drugom rivajetu stoji:"Kada bi vjera bila...".
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zapad mrzi Irance i Turke jer su jedini koji razmisljaju glavom, a ne dzepom, u bliskom istoku. Ljudi se naoruzali i ne daju da neko pravi budale od njih kao oni bijednici u Saudijskoj Arabiji, Kataru, Jordanu, UAE...
Bas tako moj druze.
Sve cestitke irancima....
Ameri im prodali, samo iranci neće da priznaju. Sve fol protiv amera a samo što im se u dupe nisu uvukli.
ovo su oni pustili onaj albanski dron
Ima jos jedna caka ....ovaj dron je nevidljiv ... ali to u videu nisu mogli demonstrirati naravno :) A da je bolji od americkog .... pa naravno, dokazao je to nedavno, stalno nadlijecu francuske nuklearke s njima. Povremeno iskljuce shield opciju da bi ga francuzi mogli vidjet. I sad im sa ovim videom pokazuju da je to bas ono sto stalno vidjaju iznad svojih elektrana.
Nasa iranska braca su unaprijedila ovu letjelicu, insallah. Na snimku se vidi da ima daleko bolje manevarske sposobnosti od orginala koji je bio toliko los da ga je bilo lahko oboriti..
...reverzibilni inžinjering nikada nemere dostići original...al baš nikada...
mislim da je to pokusao i dr.Frankestein?
...uvijek zafali nešto, neki ključni detalj...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Vi seljaci, uvijek gluposti prenosite. Cijeli svijet prati Rosseta misiju, a vi urote i trivijalne tekstove postavljate. Znate li kad zivite, u kojem stoljecu, da li SELJACI? Odgovorite mi .....
Hahaha koji ste vi levati sa klixa...a i ovi iranci :D pa prije par godina im se ameri smijali kad su predstavili borbeni avion,a ustvari to be bila RC igracka :D .Isto sto je i ovo,pogledajte na pocetku videa velicinu aviona i linija na pisti ,pauziraj na 00:01.
crack me-s. Armadillo. Olly. IDA. You recall some of that? hail rce, SSG!
Sad i Srbi rade na proučavanju onog Alb. drona što ga je Mitrović prizemljio. Očekujemo njihovu verziju u narednih par desetljeća.
sve mi se cini da ovaj iran cisto americki proizvodnja! .... pas koje puno laje...