Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kako je mislite naci vjerovatno se promijenila tako da je prepoznati nece a ni ona ne moze znati da je oteta jer je bila dijete i sigurno je odrastala ako je jos ziva vodjena tudjim principima i ubjedjenjima. I ne zna da je oteta
Oni zavrsavaju obradu preostalih dokaza??? Ah, bas ste ekspeditivni, nema sta.
Toliko otete djece svaki dan, za neku djecu se vec godinama ne zna ni gdje su ni sta su, ali ona iz nekog razloga nisu bitna i ne citamo barem jednom mjesecno o njima. Zasto su neka djeca bitnija od druge djece?
godinama citamo o ovoj curici, pretvorilo se vise u mit...