Pozivale muslimanke da se skinu
11
Obnažene aktivistice grupe Femen prodefilovale Parizom
Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas je najlakše bit imbeciI i skidat se unaokolo. Za to je dovoljna inteligencija koju ima jedan sobni prozor.
\"I AM FREE\"... Nope you are just prostitute...
Naj prirodnija stvar na svijetu, sise, da ih nema nebi bilo ni nas, izmedjuostalog. Gdje je svijet dosao kad je pokazivanje onoga sto nam je prirodom dato neki kao protest. Pa da, zene imaju sise ispod odjece. Sise, sise, sise. Pa sta.
@ nikad \"...ono blazirano izblondirano napotpetičeno i naškrabano slojem šminke...\" Legendo :))
Kakvi ste ?baci vidili smo sta bi sa kosovom . Je?u samo tako , drzavu dobise sa Qrcem a vi , da nije muslimana nebi imao ko pucati vase seke . Ako mi ne vjerujes pogledaj na fejsu ;)
Puno slobode ljudi imaju, treba se idiotizam kažnjavati
nikad nikad nikad naše g l u p e trebe neće biti u stanju da ovako prodefiluju šeherom. prodavat se jeftino po kaHVanama i barovima za koktel ili dva, za vožnju sportskim kolima, to da. ove cure mogu folirati, svjesno smišljati poteze, čak ići na to da je feminizam danas IN, ali bar posjeduju svijest. šta posjeduje ono blazirano izblondirano napotpetičeno i naškrabano slojem šminke - više svijesti posjeduje štikla na kojoj hoda prosječna sarajka nego ona sama
havarija
jadnice!!! ne znaju kako smo mi muslimanke sretne i kakvu slast osjecamo u hidzabu,hvala A.l.l.a.h.u sto sam muslimanka!
One imaju veze sa feminizmom koliko i Margareth Tacher ili njemacka ultra-desnicarka Angela Merkel s konjima su na istoj strani.
Pa neka se skidaju... ko im brani.... ako su tako izabrale, neka su sretne i zdrave... a ko se obuce, ito je njegov izbor... mene bi bilo stid... ko se zamota skroz, njegov izbor... valjda je sloboda izbora najvaznija.... a ovaj njihov aktivizam i razni pozivi vec prelazi u nasilje... stvarno siluju mozak ovim pozivima i skidanjima...
BOLESNO
KAŽU DA SU TI ISTI RADIKALNI MUSLIMANI D.R.K.A.L.I DOK SU ONE DEFILOVALE, NJIHOVE HANUME SE ONANISALE, NARAVNO SA VREĆAMA NA GLAVI JER TAKO ŠERIJAT NALAŽE... NEBIJEM VAS NA KURBLU SVE KOJI VJERUJETE U J.EB.E.N.E RELIGIJE...
Sisama protiv Islama.... Novo oruzje.
Ovo nema ni u zivotinjskom carstvu, I zivotinje pokusavaju repom sakriti svoja intimna mjesta...
umjesto sto je Zapad uvozio muslimane, bolje da je ovakve djevuske uvozio ! pa onda, drmaj ali bez bombi !!!!
Sto vi onda ne hodate goli? Sto koristiti ljudski izum - odjecu???? I usput malo prodefilujte sa ovim aktivisticama kad bude neki zestoki minus....!!!