Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nek' je negativna vijest iz Amerike i odmah je tu na klix-u...5-8 hiljada ih ima na 310 mil stanovnika, pa vise ih ima u nas u Bosni koji mrze sve drugacije i koji se mrze medjusobno...Pored toga, ova skupina idiota je pod velikom kontrolom od strane americke vlade i prati se svaki njihov korak. Afroamerikanac je predsjednik a kod nas samo 3 mogu da se kandiduju za predsjednika...Pometimo ispred svojih vrata!
Aferim
Real madrid@ upravo to,pa nedaj boze da nas ima ko amerikanaca ,pa bio bi ovde svaki dan neki pokolj.s obzirom kolika je amerika i koliko ima stanovnika ovaj broj kkk klana je mizeran i to mogu samo provodit u svojoj zatucanoj vukojebini.a takvih najvise ima na jugu amerike.al jbg velika zemlja,mora i neku vukojebini imat.
Stop rasizmu, fasizmu, sovinizmu, ksenofobiji i homofobiji! Neka vladaju slboda i ljubav.
al' brale i ti možeš kenjati ko foka. evo ti jedan prigodan poklon. http://2.bp.blogspot.com/_GpIqc5vZK3c/S_pjj846jiI/AAAAAAABuo0/lJ5wll-iFUg/s1600/07.jpg
hrpa juznjackih seljacina, da ne duljim
nesto tipa nasi papci, samo bas bolesni u vugla
i amerika ima svojih vukojebina i zatucanih sredina.al gdje nece imat kad je velika.a zamislite da je bih ko amerika.pa tu bi bio pokolja svaki dan hahahaha
eh vahki u bosni trebaju !
Koji si ti tikvan.
FGR...
Ovi mi lice na nebeski narod imaju neke slicnosti
gamad Americko'fashisticka..!
5 do 8 000 ? Koliko javnost kuka, mislio sam da ih ima 5 do 8 milijuna.
A i ovaj Ku Klux Klan doije više mediskog prostora nego što zaslužuje! Vidi se da su ovo neki papci koji žive bogu iza tregera! Šta to oni mogu da urade afroamerikancima kojih ima negdije 60 miliona!
koji su ovo bolesnici, hajd što su oni poremećeni problem je što i svoju djecu garant uče tome i sutra će biti isti kao i oni. sve to treba pohapsiti.
OMG koja su ovo govna i ljudsko dno.
white trash
Satanisti .