Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Pandora- ti se ne razlikujes mnogo od @Bosnjaka... ako ne vjerujes onda ponovo procitaj svoj komentar koji je bas onako... kulturan i multietnicHAN... Vezano za temu- nije sve onako kako se cini na prvi pogled. Naravno da je opasnost od rata, za svakog racionalnog covjeka razlog za brigu ali moje je misljenje da nije tako lako upotrijebiti nuklearno oruzje- iz prostog razloga sto u tom slucaju nema pobjednika, nego su svi gubitnici! Iz tog razloga mislim daima neka prica u pozadini... Lijep pozdrav and stay cool :) jer svi smo mi ljudi, sa svim svojim manama i vrlinama
Ne kenjaj, Bosnjak, alaha ti tvoga. A kenjas da se ne moze disati. Konji jedni i ti i tvoja muslimanska braca. Ako pocne nuklearni rat ili da lete tvoje rakete dalekog dometa, svi su mrtvi. Gotovo. I Amerika i tvoja braca muslimani, kretenu jedan. U tom ratu nema pobjednika. Jedina razlika je da je Americi stalo do svog naroda, a tvoja braca muslimani - njima je svejedno koliko naroda pogine. Konju jedan. Da bog da crko tako glup.
Sirija i Iran ako nisu izgradili nuklearno oružije onda će sigurno izgraditi najdalje u sljedećoj god. Saradnja se odigrava ne samo između pomenutih nego i Rusi doturaju sve, Kinezi da ne govorim... E pa Ameri sjetite se šta je čika Brežinski govorio da ste trebali biti dosta bolji sa muslimanskim svijetom i uvlačiti mu se u pak.šu, jer kad dođe nuklearne glave, a već su testirane rakete dalekog dometa kako su juće pisali svi mediji, e onda ujest će te se za gu.zu mršavu od ekonomske krize.