Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al ih amiđa Biden šalje, Allah ga nagradio.
Kada će objaviti dokumente kako su isprovocirali Japance da napadnu Perl Harbur pa napravili najveći zločin u istoriji bacajući atomske bombe na ljude?
Prosto - ubili su ga jer nije htio ići u rat u Vijetnam i zato što je stao na žulj CIA i Pentagon mafiji - zbog toga što su faktički upravljali državom umjesto njega. Ma ja, ovo je još jedna "teorija zavjere" - reče majmunčina i izbaci ruku da primi 127 dozu Pfizzera. Kaže "poslije 127 doze mogu reći da mi ništa nije" - dok se pomilki po četvrtoj dojci!
kad ga rediguješ ostat će samo dugmići odnosno korice, ovi amerikanci su najveći levati na svijetu
ubijen jer je bio potencijalno najbolji predsjednik u historiji, jer bankare i bogatase nije bendao 5 posto, jer su svi biili isti pred zakonom
"Jack Ruby, koji je osuđen na smrt, no prije izvršenja kazne je preminuo u zatvoru." - zvuci kao da je umro prije smrti - dino merlin na aparatima
Saznaće pravu istinu za jedno 100 godina.
BIDEN JE CAR, JES DA JE PRI KRAJU, ALI JE CAR