Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako glupa konstatacija, kazu trusno podrucje, blizina tektonski ploca, ne lupajte, citava se zemlja trese koliko vidim
A spasioci se tek vratili, jos ni kofere nisu raspakovali
toliko jakih zemljotresa u tako kratkom vremenskom razdoblju, bas cudno
Bas ce neko u tom predjelu pokretati zemljotrese, kurdi, sirijci izbjeglice samo tamo zive. Da je neko htio tursku oslabiti rokno bi u sred stambola zemljotres. A SAD da moze kontrolisat vrijeme ne bi imali 20 pozara godisnje, uragane, tornada, snijeg od 2 metra itd. Narod je glup
nimalo nije cudno.
Dva zemljotresa od 7.5 i 7.8 i sad 6.5. Ovo je nevidjeno.
jelde, nikad u istoriji nije bilo. bar za tvog zivota... :P
Zemljotresa između 7 i 7.9 godišnje bude oko 20 u prosjeku. Manjih na hiljade. Al je ovo katastrofa. Mada gledam sad, Japan imao manje od 20 hiljada zrtava od zemljotresa 9.1 još je njih i cunami pogodio poslije. U Turskoj i Siriji evo skoro 50 hiljada. A skala je eksponencijalna tako da je 9 zemljotres oko 50 puta jači od 8.
HRT u udarnom terminu 21.10 / film o nuklearnom ratu / Sire paniku i nered.
Ko jos gleda hrt 1,2,3, bht, rts ne z am sta je u srbiji aktuelno?!??
50% videa koja kruze netom jos od zemljotresa u Izmiru.
nije ovo dobro nikako
Da ih Allah dragi sacuva
Tuga. Na hajr