Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vjesanje starcima javno..
Treba ih svu trojicu kastrirati...
Ove "kazne" sto ih sprovode i zagovaraju zapadna drustva i kojekakav "nevladin sektor" i dovode do ovakvih slucajeva. Operirati i odrezat sve udove i sva cula onesposobiti trajno, hraniti godinu dana, nakon toga ih ostaviti u Savanu da ih divlje zivotinje raskomadaju.
DISMRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Vidi se na facama da su bitange.
kako bi to dexter odradio po kratkom postupku
sad njih treba 10 godina j**** u g*****
Treba im sjeckat dio po dio tjela,tako da umru u najvecim bolovim.Zbog ovakvih slucajeva treba vratiti smrtne kazne.
Ovo se ubilo za novog serijala Fbi istrage :)
vjesanje starcima javno..
smrdljivi latinoamerikanci
Pojedini forumasi su me napali kad sam optuzio ove zene za pohotu. Evo vam sad Vagina i maternica koje stoje na raspolaganju zenama su opasna oruzja...Kao nuklearna bomba u rukama sjevernokorejskog lidera... Zena je guja imuna na vlastiti otrov
Ti si bogalj u mozak....moreš mislit koji te *** mahnit napravio.
a sto ti nebi iskoristio ovaj internet i potrazio nekog psihijatra ili mentalnu bolnicu?
da je po serijatu sad bi ih natjerali da se udaju za ove