Optužuje predsjednika za nasilje
20
Objavljene fotografije pretučene Timošenko
Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi mi koji bi je j.e.b.a.l.i :D
Usao bih u nju kao izbeglica u praznu kucu!
tako - konacno da neko kaze sto lezi ta kucka koja je prodala ukrajinski suverenitet za bankovne racune u svici i milijardu dolara i sad nju treba zalit. jasta samo mlati drolju
Ja cu joj kobasicu I 2 jaja na oko spremit a I bice jogurta
Koja je razlika ove zene i drugog kriminalca Misio sam da je kriminalac krminalac pa bilo ko da je Izgleda velike sile sa kojima je potpisala ugovore da je podrzavaju zato sto ime je dala ispod stola Ovako trebaju i nasi lopvi Tihis Lagundzija Silajdzic Dodik i klapa Bakir Izetbegovic covic
Dobre grudi ima za nekog ko štrajka glađu osmi dan.
Poder\'o bih je k\'o ciganče napolitanku...
bosna je napadnuta,što izvana, što iznutra,kao sto je napadnta i julia....nedamo pašnjake.... šumu,i vodu.......
Da.Modrice od uradaca.
Bas se pitam sta bi da je sretvu in live... Svi ovi mocni ljiubavnici su ,,ssvim sigurno pozeljni barem onolko koliko su veseli jer su vidjeli saliku ponizene J.Timosenko .Svakom od ovih nih drcnih muskarcina doista treba teta sa kandzijom.Narocito u obuci o dostojanstvu svih ljudskih bica.
Dal\' rerdakcija čita komentare? klix,ovo je i vaša sramota!!! ljudi pa poduzimajte nešto,kako bre(ba) nazvati ovu zaostalost i primitivizam? VELLA HAVLLE!!!
znaci, svi ovi komentari dolaze od sexualno nerealizovanih osoba, puno vas je, previse, j.e.b.i.t.e nesto
Ko joj j.e_be familiju retardiranu, nek je siluju svaki dan po 6 sati, ko da je ona nesto bitna.
ma sve samo j.e.b.a.c.i a kad vas se dovede pred sam cin povijete rep ko psici. al dobro, barem imate smisla za humor, ako nista :)
mmm kako sam samo squirtala na nju gledajući njenu sliku..prskalo je iz mene kao iz fontane ..mi srpkinje smo sve češće lez.bače zbog impotentnosti naših muškaraca ...
Nigdje morala ni kulture!
PA TO JE CUDNO KOLIKO JE SEKSUALNO ISFRUSTIRANIH I ONIH KOJI NEMAJU STA DA J\'\'\',PA IMAL I JEDAN NORMALAN KOMENTAR?STA OVO 15 GODISNJACI UDARILI PO KOMENTARIMA!