Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ubrzali izdavanje da se sto bolje proda ...
Joj koje ste vi kretencine Boze sakloni i sacuvaj. Sve vi znate hvala Bogu. Gdje bi mi bili bez vas :-).
koja ironija, biografija izlazi a Kindle-u, protiv kojeg se Jobs borio, HAHAHHA, nema mu biografije na iPad-u garan se sad ko ventilator okreče u grobu
ee prava mu leđa,.. na lijevoj sliki
Uskoro izlazi o Gadafiju. Koji klisej.
Naravano da ima. Zove se thepiratbay.com ako nema sad bit ce za pola dana.
samo mu prezime kaze za sta ga je bog poslao ahahahahah... yebo vas on vise...pricajte malo kako ljudi nemaju sta da jedu a ne ova sra*ja...
Cak i mrtav on uspijeva uzmati pare hipsterima za gluposti.
Sve kontam :), al ove sto cekaju u redu NIKAD necu skontat, sto za knjigu, sto za Iphone, Ipod i ostala sranja...cekaju po 2 dana, halooo!!!
Y.e.b.o vas ljubitelje appela mrtvi Jobs u usta, kupite knjigu pa dr.k.ay.te na nju
Pisem knjigu onima koji me vole a nece procitati moju knjigu!
isplati se kupiti ovaj wc papir , pravo je njezan za pakas , daleko bolji od Violeta papira
A narcisa majko draga on je se i za poslije smrti pripremnio da o njemu pricaju i pisu koji je to egoista Mislim njemu svaka cast na izumima al ovo je stvarno previse Steve Jobs samo da znas :)
Imal đe kakav piratski link da se skine ovo, pdf?!
Estetske korice hahaha :P