Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sarajevo x , zasto ste danas postavili samo jedan clanak o obiljezavanju srpskih koljaca u bivsoj dobrovoljackoj ulici i zatvorili komentare? diktatura genocidne tvorevine? dal je dodik gazda ovog sajta?
Cuj reporteri bez granica. Vec godinama ta organizacija je totalno izgubila smisao i postala organizacija bez lica i bez nalicja. Instrument u rukama istih onih koji razaraju svijet u ime \"ljudskih prava\" i navodnih \"sloboda\". Zanimljivo je da se o njima prica samo u kriznim podrucjima dok drugdje niko i ne spominje ove \"politikantske uvlakace\".
Pa vidis da on i ne zna kako se Izrael pise. A kamo li da veliko slovo ide na pocetku recenice.
ajde ispočetka slovo po slovo i prstom podvlači
to kao gloub mira zvan israel nije na listi??? smijesno