Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
realno neka su ga ubili. nek stite svoje građane. jedan manje zabludnjeli koji od židovske podvale misli da je džihad. ko hoce da uradi za muslimane nesto neka se uhvati obrazovanja i nauke da nismo glupi i zatucani pa nece nam niko moci nista.
upravo tako!
pa eto, arapi su je davno poljubili niko im pisnut nece, saka jevreja drzi u sahu citav arapski svijet a ko smo to mi saka jada sa naranđastom politickom budalom na celu. bolje majmuna iz pionirske doline dovesti i smjestit' ga u predsjednistvo bolje cemo proci.@Hi-Men
jel istina da je musliman?
@drinskiSorabArgonaut Srbin iz Valjeva.
"KO UBIJE NEKOG KO NIJE UBIO NIKOG, KAO DA NE SVE LJUDE POBIO. Ko bude razlog da se neciji zivot spasi, kao da je svim ljudima spasio zivot" Univerzalna Qur'anska poruka koju ovi bradati debili nisu procitali. Mir s vama, koji Islam napadate :)
Dajte medalju liku za glupost godine, čuj ide oteti pušku od vojnika, neko punog gledao akcijske filmove pa veli i ja sam baja sad ću ja jednom otet i onda porokat njih 10 a od njih ni jedan neće uspiti ispaliti ni metak.
@MOSAD to je Chuck Norris fazon...
@popusiogamileduduk ma tako nešto samo frajer se zeznuo nije mu ovo Hollywood
Svi trebaju tako odmah ubit i mir,bolje nego da budala ubije nedužne ljude
PRAVOSLAVNI TERORISTA
sta muslimanima vrijedi i da nas je 5 milijardi kad smo zatupili. sto muslimani ne uzmu pouku iz Kur'ana, koliko puta su muslimani u bitkama pobijedili puno nadmocnijeg i mnogobrojnijeg neprijatelja, kako i zasto niko ne izucava. ne znam o cemu razmisljaju ovi sto puno uce Kur'an i cemu im sluzi to, nije Allah to poslao da mu se uci vec da se pouka primi a ocito je ne primamo.
Baš sad sam se popišao na kuran
ja sam govorio o istini i primjerima iz Kur'ana a ti to nazivas supljom. ne bih ti bio u kozi.osim toga jos si napricao o meni svasta sto ne znas. za takve kao ti ja mogu samo dovu prouciti.@SreckoDobrocinitelj
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
zadnje otkrice imali u osmom vijeku. za nas vrijeme stalo prije 12 vijekova, zato muslimane salta ko kako hoce i zato tolika slabost.
Sad ces vidjeti kad Amerikanci objave ime i sliku pilota sto je neki dan u Sriji bombardovao dzamiju i ubio 40 neduznih ljudi.
Najbolje je kad ovakvi idioti ovako i završe ... Nije bitno da li su teroristi ili avanturisti ... ! ! !
murat klanja.
Dao bog pa svaki naredni koni sta ruzno pokusa lezao ovako
Možda je neki nositelj europskih vrijednosti iz Gruda.
Musliman se tako ne ponaša, tako se ponaša izopačena fašistika stoka sa muslimanskim imenom...