Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove koji su mu pomagali (između njih i ampak) novčano i savjetima NIKAKO ne treba kažnjavati, jer bi oni trebalo da finansiraju i sljedečeg Brejvika koji će kvotu pobijenih kršćana povećati barem za nekoliko puta. Ampak je obećo da će sljedečem Brejviku poslati svoju jednogodišnju zaradu na portalu zvanom KLIX. (Tamo je plaćen i to DOBRO za svoje mudro.s.erine)
pod hgitno organizovati sunećenje ampaka, jer bo mu se mali usmrdio, pa da se ne bi zagnojio OBAVEZNO sunećenje.... Koje inače ampakova sveta knjiga OBAVEZUJE sve, dok je za ove koje on napada to NEOBAVEZNO.
u Novom Pazaru odrzana priredba \"Das Kitu - Dobijes Bicikl\" ! ovom prilikom je na prevaru osuneceno 150 muslimanskih djecaka, ciji fizicki integritet je grubo narusen ! zazvrat, pogadjate, djecaci su dobili po bicikl ... http://islambosna.ba/vijesti/vijesti-svijet/40849-manifestacija-qkolektivni-sunetq-odrana-u-novom-pazaru
dopisivao se sa svojim UZOROM srbocetaljskim \"HEROJEM\" Mladicem pa mu pravoslavni \"HEROJ\" savjetovao kako da p.obije Krscane