Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prema izjavama očevidaca, napadač je uzvikivao "Allahu ekber" i "Ne zaboravite Siriju, ne zaboravite Alep". DOBRO NAŠTIMAN SCENARIO USA
@BosnjoAstronaut Najviše će zbog ovoga ispaštati upravo nedužni civili u Alepu!
ovaj mi lici na cetnika Gavrila Principa,on je idol i uzor ovakvima,zna se ko je prvi poce furku antentata
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
... O smrti ove osobe će se više pričati nego o hiljadama nastradalih u Alepu u ruskom bombardovanju... Zao mi ovog covjeka isto...pred ocima mi njegova djeca,zena......pocivaj u miru!
E sad mu nije nista, ubio si ga ko zeca!
Ubistvo nenaoruzanog s ledja... u ime religije mira i ponosa.
otrese ga ko slinu
hahahahahaha ODLICAN AMERICKI SCENARIO, samo mi nije jasno ko ovo vise pusi, ako rusi i turci zavade radi ovoga onda su i oni kreteni koji ne razumiju da im ZIDOVI sve namjestaju nebi li se zavadili. Ameri, davno ste provaljeni, sami sebi jamu kopate.
Muslimani puse u svakom slucaju
Ima li krvi na podu?
U tamosnjim muslimani definitivno zivi Sotona. Da me niko pogresno ne razumije,i sam sam donekle musliman,ali pogledajte obicne utakmice bilo kosarka ili fudbal i to navijanje u Turskoj kako su ratoborni a radi se o obicnom sportu . A zamislite kada im neko spomene vjeru ili vrijedja naciju ,to odmah razmislja o najgorem i nije cudo sto ima tako . Sto je najgore poceli su dolaziti i vamo . Nek idu u neku stvar .
Ma narod je svugdje manje-više isti, voli da dođe i da mu se dođe, ali politika je ta koja proizvodi ovakve događaje. Evo na primjer, jesu li Turci, pa onda Egipćani, Tunižani i drugi ulagali u turizam da bi im dolazili samo muslimani, taman posla.
Ako hoces da znas sve o zavjerama i tome slicno, samo provjeri komentare na balkanskim portalima. Nidje nema toliko eksperata.
Oj Putine podigni avion Osmanlije svedi na milion
vrati se u svoju jazbinu.
Ni abasador nije biti lako....
Teroristicki cin..identican onome od prije 100 godina.
VIDEO:Ubistvo ruskog ambasadora u Ankari http://www.dailymotion.com/video/x55pjpa_ubistvo-ruskog-ambasadora-u-ankari_news
Problem diplomata,politicara i drugih poznatih osoba koje imaju osiguranje,pratnju,itd. je taj da uvijek postoji mogucnost da te smakne onaj ko ti pushe supu da se ohladi i ko je u njihovoj neposrednoj blizini,zastiti.Svi vanjski faktori se mogu sprijeciti,ali ako neko od ljudi iz tvog okruzenja odluci da te likvidira po cijenu vlastitog zivota,to je veoma tesko,odnosno nemoguce sprijeciti. Nazalost,svijet je dosao u takvo stanje korupcije,nepravde u kojem su ovakvi slucajevi vrlo moguci.
Pogledaj nacin na koji se nasljedivala vlast kroz historiju pa ces vidjeti da smo mi danas male bebe sta se prije desavalo.
evo upravo su očistili snimak,baš kao i neki dan sa onim malim Palestincom što ga pobunjenici(američki)obezglaviše.Nigdje više klipa ne možeš naći
zanimljivo da je kamerman imao vremena i hrabrosti za umanji fokus kamere, nebili se bolje vidjela (izrežirana) scena