Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zgrada nije pogodjena raketama. Valjda vidite sta se desilo?
Stranac1 ZAR NISTE MINIRALI? Ne bi ga tenk srušio za 5 dana. Znate vi to dobro, ali pravite se neuki i budale, i vječite žrtve (uz sav pijetet prema žrtvama genocida). STARI MOST JE ISTO MINIRAN, vidi se na snimku i tako kažu balističari, to zna i Čaršija.
@Purple koji balisticari? Hrvatski? Covjece ispalili su hiljade granata na njega, pao bi da je 10 puta deblji, dovoljno je sredinu luka da pogodi ih nekoliko.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ova zgrada je minirana u temeljima... jos debil tekbira...
zgrada je vec unaprijed markirana da ce se srusiti, citaj te malo druge izvore, zato i snimaju kameramanjer je upozoreno da ce je srusiti Witnesses told Anadolu Agency earlier that the army asked residents of the tower to vacate the premises in preparation for the strike.
Kako me nervira ono tekbiranje. Svaki put kada oni to urade, to je minus i znaci da se smanjuju sanse da joj MZ pomogne. Isto ko ovi nasi tokom rata. Da nisu dovodili borce iz Arapski zemalja i da nisu neki tekbirali, mozda bi i dobili pomoc ili u najmanju ruku nezavisnu RBIH
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj Hamas podsjeća na partizane u WWII. Udri, ožeži, pa trka u šumu, a ti moj narode snađi se
Ja sam na strani Palestinaca, ali, ovo rušenje zgrade mi jako smrdi na propagandu.
Obratite samo pažnju na masovne vjerske skupove, od Izraela, Saudijske Arabije, do Indije - uslijed najveće globalne pandemije levati umiru doslovno pregaženi u stampedima. Pa kako nije religija opijat masa? Kakva budala moraš biti da u po pandemije odeš na skup sa stotinu hiljada ljudi? Ni bog te ne čuva ako sam sebe ne čuvaš.
Sve je ovo smisljeno od strane Izraela.. Provociraju ljude pred dzamijom danima. Sad ce mediji smisliti pricu kako je hamas unistio pola Tel Aviva a sami c ezapaliti par starih autobusa i iskoristiti desetine starih snimaka da pokazu kako su Hamasove rakete ostetile grad... Podici ce avijaciju i sravnati Gazu.. A USA i ostatak svijeta ce reci... Ostro osudjujemo nasilje.. i tu je kraj... supci
MATER VAM IZRAELSKO CIFUTSKU!!!
EPP
Ma treba taj Hamas istrijebit. Oni fol nesto raketiraju pa pobjegnu dok civili ginu.
prevalice je krov
Ja ne znam šta ta Izrael i čeka? Zauzmi cijelu palestinu i donesi mir narodu, i jednima i drugima
A sta sad kad krene krvna osveta po cijelom svijetu na zidove?
Projekat Sanu 2 trazi negiranje i minimiziranje vlastite krivice i izjednacavanje krivice, međutim postoje presude haskog suda i to guslanje SANU gusala prolazi samo kod pilecih mozgova Bošnjaci su nakon svega zreliji. UZP ovci samo prepisuju od braće po zločinu. Sreća provaljeni i jedni i drugi a Bošnjake i ne zanima njihovo mišljenje.
Hezbolah je pencilin za Izrael.
Zgradu srusili muslimqni jos sve snimali....jasno ko dan
Kako je aerodrom zatvoren uredno lete avioni udjite na flightradar24
Zgrada je minirana. IAF nema oruzje koje moze ovako srusiti zgradu.