Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jordana pu gamadi jedna Muslimani na bliskom istoku nisu nikad nikog napali prvi. Nikad! Nit jednu naciju i drugu vjeru nikad al nikad!... Jbm Vas usta
Tek sad vidim izdaju susjednih cjonistickih zemalja. Znaci u prostoru susjednih zemalja tzv.kisobran Izrael se moze braniti. Koja izdaja. Cionisti su vam ubili vojnike a vi njih onako gadjate radi reda.
6670..dzukac ni jedna zemlja niti jedna osoba nije nasilno presla na Islam. Zapamti to. Daj izvor u kojem stoji da su nasilno islamizovani?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Arapi najvece smece !
Svaka čast za Iran! A Arapi pomagači Izraela neka vas stigne svaka suza djece iz Gaze!
Ne treba navijati ni za jedne, ovo ako se nastavi, doćiće do velikog sranja. Nadam se da će se strasti smiriti, inače neće biti dobro nikome
I Junkers Ju 87 su vladale evropskim nebom i nema ih više. Uništavali Španiju, Poljsku, Norvešku, Sjevernu Afriku..... Rusima nanosili teške gubitke i nema ih više.
Iranci malo jači od kisele, Izrael ih isprdo kao nitko hahahaha kao ovaj Iran bi napao USA hahaha a vehabije Bosne i Hercegovine na aparatima
Očigledno je za koga navijate
vratite nam koronu
Je li sad nekima jasno zašto je europskim krmožderima bitno da Bošnjake predstavlja fini dečko sa zapadnim a ne iranskim vrijednostima. Iran je posljednji bedem odbrane islama od cionista i krmoždera i režim koji zapad nije uspio da okrene u svoju korist.
Pa vratite bakira i uzivajte u jos vecoj izolaciji ko' i Iran
poderace ih zidovi sve, naravno uz podrsku muslimanske brace, usa, eu, i ostatka svijeta
Pravda je na našoj strani
A jesu ih napali :D
Jordan 🤔
Samo in skidajte
sta cemo sad
skupila se dobra raja
Jordan pomagao Izraelu? Prokleti bili!
Tek sad vidim izdaju susjednih cjonistickih zemalja. Znaci u prostoru susjednih zemalja tzv.kisobran Izrael se moze braniti. Koja izdaja. Cionisti su vam ubili vojnike a vi njih onako gadjate radi reda.
sreca vam je da ne granicite sa njima inace bi bilo bjezte noge posrala vas gujca