Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izbušiše ga ko na Counteru 1.6 A i treba imati muda do poda suočiti se s nekim ko je već svoj život otpisao i čiji je jedini cilj ubiti što više dok i sam ne bude ubijen. Svaka čast za ove ljude.
sve po kratkom postupku uza zid i strijeljat
Nije iftario, zašestario!
Ubiti zene. Koja kukavica.
Krscani dokle više?!?!?
🐷=terorista=Herman
heheheh pucaj ćorke, jel iko od vas u vojsci bio, ovi u Belgiji očito nisu
Samo ih ubijati,nema druge.Steta za policajke ali to je cijena njihovog posla.
jbt, prvo su ispucali 35 metaka dok ga nisu pogodili... kakva je ovo murija...
Chifutski terorista.
Benjamin Herman.
Svi Bosnjacki politicari bi trebali osuditi vjerski terorizam. U svijetu kojim vladaju Trump, Putin i Xi, koji nisu naklonjeni muslimanima, samo nam fali izjednacavanje Bosnjaka i Afro-Arapskih beduina.
Nečeš ti meni ''damire'' dobiti onaj zeleni karton za US.
@seIjober02 Ja vec zivim u USA, a imam i drzavljanstvo USA
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jel nekom palo na pamet da je jednostavno puko u zatvoru ( "služio je više zatvorskih kazni") ? Zašto bi ovo bio terorizam ako još jučer dok nije pušten nije pokazivo "radikalizam"?
zato jer je vikao "snackbar"
Puko je i prije zatvora, klošar i jad koji je vjerovatno bio debilan hriščanin u zatvoru su ga žegali likovi sa muslimanskim imenima i on da im se osvetio je smislio plan da napadne policajce i da se dere Allahu Ekber tako da svali krivicu na čitav muslimanski narod, teorija zavjere je ovo sve ali opet možda nije toliko daleko od istine..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ove srbe treba u svemir poslati!