Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Islamisticki pacovi se kote i sire brze od ebole, ima li ista normalno kod ovih Arapa
Svi neki novinari, kamermani humanitarni radnici a znaju vozit avione kao onaj zadnji
Molim klix da objavi da je Fata nastradala u Siriji. Inače Fata je sa sinom otišla u džihad
Zanimljivo da ID država napreduje pored svih bombardovanja i napada, zauzimaju površinu veličine Velike Britanije, napreduju, nešto tu nije u redu, ili su vraški dobri borci ili su Amerikanci i saveznici nesposobni.
ne mogu oni nista dok pjesadiju ne posalju...bombardovali su cetnici Sarajevo cijeli rat..pa nista..nisu mogli ni uci... :) kukavice...
Kakve su ovo sve gluposti majko mila :D stvarno ne shvatam ni arape ni amere, zar se mora to? Gdje je zdravi razum otisao?
Ovo postaje kao psihotriler..a mi kao da smo u bioskopu i s nestrpljenjem ocekujemo sta ce se u nastavku desavati..samo ovo nije film..
zanimljivo je...ja navijam da pregaze izrael... :D