Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za koji dan ce biti objavljen vide jos jedne otfikarene glave... ode ovaj svijet u mp3...
Kruh ti ljubim, pa ovo postao hobi danas...:-/
Ma zasto ubiti ove ekstremiste? Ja bi njima lepo otkidao bradu pa nek krepaju od muke. I cuj molim te bore se za boga. Pre ce biti da ovi sluze Satani. Ja nisam musliman ali znam da i Isus ima veliku ulogu u Islamu tako da su ove nakaze kupile bespovratnu kartu ka paklu.
Idu dva momka ulicom, jedan nosi roze strample i peder je, a i drugi je hrvat
ubrzo nakon njih idu jos dva momka, jedan smrdi i glup je, a i drugi je smrdin, pardon srbin
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Musliman sam i sramim se ovih postupaka sramota za svakok normalnog muslimana ..Govna su to a ne muslimani!!
sjeme vam se zatrlo cudovista bradata !
Ista govna kao i tvoji(cetnici) bradati sto su klali i tek rodjenu djecu na bajonet bacali poremeceni umovi ustvari oni i nemaju um samo sum
naravno, ista govna ko i cetnici i ustase .
TREBA USVOJIT ZAKON DA SE ZABRANE VJESTI IZ SVJETA SEM VREMENSKE PROGNOZE,
na ovom klixu ima vise srba, nego sto ih je bilo za vrijeme rata. a da ih ovoliko bilo za vrijeme rata GDJEbi im bio kraj LOL
na ovom klixu ima vise srba, nego sto ih je bilo za vrijeme rata. a da ih ovoliko bilo za vrijeme rata GDJEbi im bio kraj LOL
Ako mene pitate, na strani sam Amerike.
TI SI NA STRANI SVOG VLASNIKA LAGUMDŽIJE. Ovo je Džema, on je mješanac oca komunjare i majke četnikuše, kao takav naravno ne podnosi ništa što ima veze s islamom i muslimanima. Zbog toga je Zlatko u njemu vidio savršenog psa čuvara koji će mu za sitne pare dan noć pisati komentare na ovom portalu. Av Av avlijaner Džema, jesi sterilizovan?
Za sve te povraćotine što si izgovorio jedino ću zamoliti Boga da te ne mimoiđe nijedna nesreća u životu. Srami se vlastitih roditelja, jednostavno ne vjerujem da su te ni oni željeli takvog.
Oblace ih u narandzasto kao muslimane gvatanamo zatvora to klix ne prenosi ? koliko amerika dnevno ubije muslimaskih civila bombardovanjem "terorista" to nikog nije briga ? al kad pogine jedan smrad citav svjet zna.
Radončić do pobjede
samo je jedna Istina LA ILAHE ILLALLAH
treba očistiti sve redom, počevši od juden gamadi
Bolestan si idi lijeci se, setaj livadom, mirisi cvijece, pricaj sa pticama....