Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poslo sam joj zahtjev za prijateljstvo na fb
seen
Volio bih je i ja ovako prijateljski grliti 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Što su joj se na kosti navalili što se cura provodi. Svašta
Još je uvijek relativno mlada ima 36 godina bolje da partija nego da vrši invazije na komšijske države.
Idi šćeeri, zabavljaj se Oni se ne zabavljaju, oni se razvaljuju xd
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ljubi bližnjeg svoga, pa yes
kuja na kvadrat.
Muz na aparatima :)
Mozda joj je na pocetku nesto i govorio, ali nakon par sekundi je jasno da joj je ljubio vrat. Ocito je sta taj muzicar zeli, a ona ovakvim ponasanjem ponizava i sebe i muza. Mozda joj je i muz ovakva budala pa im je to normalno.
Ja se nadam da je muž u drugom klubu sa 10 g. mlađom od nje ali prije da je u kuhinji i sjecka luk da je dočeka večera.
Bogami pajdo te razmjerio…bilo je ovdje poslije perja po sobi
I tata bi sine
Imal video nakon diska ?
Svaki anonimus može da raspolaže sa svojim životom po svojoj volji. Međutim, to nije slučaj sa javnim ličnostima, pogotovo visokim političkim funkcionerima, jer je narod taj koji im je svojom voljom dodjelio tu visoku čast. Onaj ministar koji kalja svoju funkciju, zapravo pljuje na volju svojih birača. Hebeš ministra koji mora ići na test droge i pravdat svoje postupke.
Put u propast zapadne civilizacije popločan je prevarama, lažima, iracionalnostima, manipulacijama, egoizmom, hedonizmom itd itd. Premijerkin slučaj to zorno potvrđuje. Sve ove stavke su zastupljene u njenom slučaju. Šta li se tek dešava na nižim razinama? Zapadnjačke vrijednosti su odbacivanje morala, religije i istine, indoktriniranje djece, promicanje promiskuiteta, normaliziranje izopačenosti kao što su čedomorstvo, eutanazija, narkomanija, gej brakovi, incest i nekrofilija.
da imam standard i da zivim ko sto zivi jedan prosjecan finac pa da se svi nasi politicari taslace javno ja bih ih podrzao. posto ne zivim ko finac i posto se nashi shupci ne taslace javno opet cemo ih podrzati na izborima. sta sam htio reci pojma nemam
POMODARSTVO I GLUPOST. Jedna od najveci gluposti je izabrati zensko na celo trzave. Zena u prosjeku ima 100g laksi mozak od muskarca. Danas je vrlo tesko na celo drzave naci/postaviti/izglasati sposobnog muskarca a o zeni da i ne govorimo. Izuzetak kao Margaret Tacer ne smije se shvatiti kao pravilo.
Ja sam vrlo nacitan i znam jednu istinu a to je da je kroz istoriju iza svake uspjesne zene na vlasti stajao u sjenci neki sposoban muskarac. Cesto je to bio neki sposoban oficir, sposoban ljubavnik itd., ali to skolska istorija ne spominje, to tek saznate kada citate istoriju koja ulazi u detalje dogadzaja i privatnosti osoba o kojima se govori.
Mozda bi trebala da sjedi i zdere ko neke nase politicarke. Trebala bi biti kao tenk ili ruzna kao strasilo pa da bude ok.
Kakav smo narod takva nam i drzava. Nama smeta sta neko radi privatno a nesmeta kad nam miljarde krade od nasih para.
Pustite curu vise jbt smije imati zivot van posla!
Gangbang
Pa to su te evropske vrijednosti koje oni promovisu, u cemu je problem ?