Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Ukrajini 18 miliona mobitela i 100% pokrivenost internetom, za očekivati je da na internet bude podignuto na hiljade snimaka "žestokih borbi". Nemoguće da niko ništa ne snima. Imamo samo poneku fotku koju serviraju zapadni izvori. Dosta tih fotki je provaljeno da su lažne. Ako u Ukrajini zaista bjesni rat, kome te lažne fotke trebaju?
Ocito si ti taj koji ne prati nista dalje od Klixa jer je internet prepun snimaka od prvog dana.
Upali malo You Tube, nije sve na klixu!
ma ovi briTamci znaju sve, kazu da ce i lijepo vrijeme u maju biti, mada im.ja ne vjerujem puno... hladno je to, ko Temza...