Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek´a pocmu u austrji i sandzaku tamo se nasi vehabiziraju ! bujrum!
@BIH ISTINA Šta ima balijo?
@atti.crate pa sta si ti ako nisi baljo nebi bio na ovoj stranici
dapuknem od smjeha obama podržava te gadove i rušisa njima islam
partija CS:GO?
kažu tragovima rafala po zidu se dopisuju, a trag na zidu izblijedi nakon par sekundi, good luck tracking that down :D
Obamina administracija bi volila da svi koi pišu arapski predžu na engleski i da se pored imena i prezimena napišu da su muslimani kako bi hi lahko kontrolisala na internetu. Največi bilmez na dunjaluku zna da terorizma nejma, več da amerika i kršćanske zemlje vode rat protiv ISLAMA i cilj him je okupacija sviju muslimanskih zemalja i porobljavanje svakog muslimana.
ovo je trebalo davno da se uradi, najlaksi i najbrzi nacin sirenja propagande je putem neta..........da ne govorim o financiranju, vrbovanju, instrukcija o pravljenju bombica..........i tako dalje