Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebamo li sad reći da je Obama sebičnjak koji samo svoju zadnjicu gleda i nije ga briga za širu familiju, ili trebamo reći da nije zloupotrijebio svoj položaj u svrhu potpore široj familiji ili bogaćenja šire familije ? U kojem od ova dva slučaja bi smo trebali više pljuvati po Obami ? A možda je ipak trebao misliti na širu familiju tj, ovog polubrata ? Hajdemo zamišljati kakvi bi ovdje komentari bili da se otkrilo na primjer, Obamin brat ili polubrat je u Keniji bio pjanac, uličar i neradnik, a onda ga je Obama doveo u Ameriku i već nakon tri-četri godine polubrat je postao vlasnik nekoliko benzinskih pumpi. Koliko bi smo pljuvali po Obami u ovom slučaju da je pomogao polubratu doći u Ameriku i omogu\'i mu takav život ?
pa onda nije siromasan cim ima love za drugu!? :(
ko ga je*e sto fakultet nije zavrsio..
NABHIJEM OBAMU I IZRAEL I CIA NA KHITU,PUNA MI KHITA ZIDOVA I CIONISTA
Ne znam kume i ja bi ga se odrekla :(
VRATI NAM SE U BiH BABO VRATI,ZELJNO TE CEKAMO BRACA :OSTALI,MUSLIANI,SRBI I HRVATI . . POZĐRAV HRNJICA
ko drzi ovaj klix da mu se n mjk3 ?
Ako mu je brat onda sam ja obami otac
Nista cudno jarane, to je kod vas potura normalno...
u mene mi ma.ter isto gladna pa joj ga moram stavit usta svaku noc pred spavanje da makar nesto malo zvace..par puta se zanijela umal mi ga nije odgrizla
Nije to nista, Josip Broz je sopstvenog brata smaknuo jer mu je smetao za ostvarenje ciljeva
Jel mu ovaj buraz multietnicar?
Žalosno.
Procitao sam ja tekst, i napisao sam da to ne bi trebalo biti nesto pretjerano, nego da se covjek ne pati. Citao sam ja, ne brinite, i znam ko su masoni, nego vi procitajte sta sam ja napisao, pa pisite.
ovo je cista reklama za film 2016 i nista vise.
joj komentara na ovome klixu, ni ja svog brata nebih izdrzavao sve dok moze sam sebi obezbijediti isto ko sto ni ja od njega ne trazim da mene finansira, svi ovdje ocekuju da sjede i da primaju guzovace milostinju
rospijo valjas gluposti,dovedi ga sebi pa nek te on dere!!!