Planirao više napada na SAD
0
Obama: Ubistvo Avlakija snažan udarac Al-Qaidi
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OBMANA kao i obicno lupeta... Najveci klovn na prijestolu Amerike svih vremena.. GO REPUBLIKANS!!!
Obama smeće jevrejsko!
A\' j ne rise Obama!!! Koliko je napada izvrseno od te CIA izmisljene \"AL QAIDE\" od 11.11.2001???? Tacno nijedan... Sve dok ne odlucite da se napadnete ponovo i vratite popularnost kod svog naroda...Optuzujuci novog HASANA ili OMERA.
bolje bi tim \"lavovima islama\" bilo da idu u skolu...mogli bi i nauciti stagod
Isti Breivik samo crmpurast.
To je beli neka izreka onih što leže na Arlingtonu ha ???
Dakle kada Avleki govori kako treba napasti američke ciljeve bilo gdje na Zemlji to je napad na civile, no kada onaj i.m.b.e.c.i.l.n.i Buš ili sada ovaj klemponja Obama pošalju svoju krstašku po.ganu vojsku da terorišu cijele države Irak i Afganistan u.b.i.j.a.j.u.ći ljude, žene, djecu, mučeći ljude po Gvantanamu, ili u zatvoru Ebu Grejb u Iraku, sil.ujuću djevojčice od 14 godina a nakon toga je u.b.i.j.u i zapale..to bi bilo po shvaćanju ovih poganih krstaša valjda donošenje prosperiteta i demokracije u te zemlje...m.a.m.i.c u vam j.e.b.e.m krstašku poganu !
Mozete ubiti Osamu mozete ubiti Avlakija mozete ubiti Hattaba...I pored toga doci ce novi lavovi islama koji ce vas rastrgati komad po komad, rat po rat
Ko se mača laća, od mača i gine!