Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemojte je samo u Siriji braniti, ko do sada
Koji licemjer. Šta si ti to dobro uradio za Ameriku i svijet? Nobelovac za mir koji je započeo 7 ratova ili svrgavanja vlada za svoga mandata. Mislio sam da gori predsjednik od Buša nemoža doći, ali sam se prevario. Ti kmečiš jer nije Hilari postala predsjednik. Ako Tramp uradi ono što je pričao to će biti pravi američki predsjednik i pravi lider koji će svijetu dati bolju budućnost.
Pravice ga Ameri od blata kad onaj klaun preuzme. Za jedno godinu dana, ako ne i prije.
gotovo him je sdemokracijom sad će Šešelj kolo da him vodi
ovi kad brane svoju demokratiju uniste par drzava i pobiju par miliona neduznih...hebo vam ja mater svima djuture amerikanske
Od koga da brane, ona je davno umrla.
Braniti svoju demokratiju ali ne na svojoj teritoriji.Braniti svoju demokratiju tako sto ces bombardovati i unistavati druge zemlje udaljene desetinama hiljada km od SAD-a,i koje bukvalno ne predstavljaju prijetnju istoj!
Obama je primjer kako pojedinac i sa dobrim idejama je samo lutka u igri velikih igrača !!! Svijetom upravlja grupa koja ga je pronašla i ponudila biračima !!!
nije opravdao u potpunosti ocekivanja ali izdrzali smo 8 godina jos smo zivi sumnjam da ce to mnogi reci posle 8 godina trampa mir i zdravlje su najveca blaga ...
Bit ćeš zapamćen...... po lažnom plakanju, lažima, false flagovima, ratovima
Samo je pitanje gdje i od koga da je brane?
Sjajan govor. Ali sad ce mali, isfrustrirani, osiromaseni Balkanci da ospu paljbu po Obami, da ga popljuju i da mu odrze lekcije o Iraku i Siriji. Kao da bi svijetom tekli potoci meda i mlijeka da nije Sjedinjenih Drzava.
Pa vjerovatno ne bi tekli potoci meda i mlijeka ali bi svijet bio daleko bolje mjesto za život da nije Amerike. Pogledaj Irak, Libiju, Siriju,... Bila su to dobra mjesta za život dok nisu Amerikanci počeli da im uvode demokratiju.
@velikamrkva , Tamo su vodjeni ratovi i vladalo se macem od Srednjeg vijeka. Opet, jos veci ratovi su vodjeni u Evropi. Od stogodisnjeg rata izmedju Engleske i Francuske (koji je vodjen prije nego sto je otkrivena Amerika) pa do Napoleona Bonaparte Njemacke koja je pokrenula dva svjetska rata, i danas do Milosevica, Sadama Huseina i Talibana i islamske drzave. Rat je nas kontinuitet, vecim dijelom poznate historije - bez Amerike.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I to da je brane najmanje 5-6000 kilometara daleko od Amerike