Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To po onoj politici od dva zla biraj manje? Politika koju Trump najavljuje i nije loša ako fakat prestanu glumiti svjetskog policajca. Mislim da su i previše uplitati prste u sudbine drugih država. Samo što je Trump luđak pa ne znaš šta očekivati a ovoj hanumi vidiš zlo u očima.
Da li bi volio da je neko glumio svjetskog policajca i spriječio genocid u Srebrenici? Ja bih, a nikome uloga ne pristaje tako dobro kao Amerima.
Ne zna se ko je gori od njih dvoje; neotesani divljak Trump, ili Hillary još od studentskih dana štovateljka Lucifera pod satanskim mentorom Saul Alinskim.
Hilari je zli lezbo robot
Kakve prazne priče? Trump bar govori otvoreno ono šta Obama, Clinton i ostali u sebi misle. Uvijek su mi bili "draži" likovi poput Dodika ili Šešelja nego hijene poput Ivanića ili Borenovića što prije ili kasnije pokažu svoje pravo lice
Trump bolji izbor od ovog gariba
dobro je i rekao najbolja od predloženih. ustvari optimalno rješenje ( najmanje loše)
ja sam za zene samo da vidim dali bi se bolje snasle od muskaraca
Pa, obzirom da je vjerovatno u menopauzi, uračinjivost joj makar nije upitna.
brate huseine....postoji nego sta ......samo nije u trci :D:D
Državu joj muž ostavio u amanet ,red bi bio da i ona dobije svog Lewinskog.
Ono kad mozes da biras izmedju dva zla...za vrijem Hilary bice opet ratova i par miljona mrtvih..zivjela uSa
Ja vam obecavam 100.000 praznih prica. Znaci vrlo jednostavna ponuda.
vidim svasta nesto ti od jutros obecavas.................. !!!!!
a tvoje price nisu prazne - ratujes okolo, a za to dobijes Nobelovu nagradu za mir i pravis se fin. Neka, bolje izabrati otvorenog rasistu Trumpa, nego licemjerku Hillary
Svaka priča je prazna ako nema argumente. Uvođenje jednopartiskog sistema pomoglo bi americi da uvede demokratiju.
Nikad bonton nije dominirao nad idiotizmom.
Obama : Bake prica prazne price,ne postoji bolji predsjednik od Hilary Do-dick