Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vise je Amerika izgubila sa Obamom nego sto je dobila.
delozacija obami kmeee kmeeee. Idemo tramp brate da nam vratis kosovo
zaboli Donalda sta ti imas da kazes...pozuri spakuj se sto prije...januar je blizu debilcino pacisfisticko smece koje si godinama prodavao i glavni si krivac za ovaj debakl demokrata...
E jest se vala i garonja nasjedio u fotelji i nista uradio nije,osim ratovanja.Kad se sjetim samo euforije kada je izabran jednom,pa opet.Svaka nane u Bosni znala njegovo ime. Trump je prefinjeni gospodin za ovoga.Valja popravljati iza ovoga,zabrljao je svugdje,a najvise sa Rusijom.Nikad gore...Status quo 8 godina. Kod Trumpa ce barem biti aktivnija administracija u vanjskoj politici,a on kao uspjesni businessman, moze ponovo da podigne ekonomiju u Americi.
Valja Trampu sad da popravi sve što je ovaj zagorjeli pokvario.
Valja Trampu sad da popravi sve što je ovaj zagorjeli pokvario.
Nemoj samo kao Durakovic sto se jos ne moze pomiriti da je izgubio mesto gradonacelnika,nek sve protekne fer i korektno!
Rokni ga jednom u glavu… onako crnacki… svakako ce ti oduzeti pravo glasa do sljedecih izbora!
Dobro to, Barack...Nego, zid se shaluje, kablovi odmotani, da palimo mijesalicu?
Kod nas kada se predaje dužnost običaj ne doći na ceremoniju onih što je predaju he he
i sakriti pecate...