Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ti misliš da li oni hoće da imaju taj dug? Pa znaš li da bi ga da hoće mogli ukinut za 15 godina samo kad bi ukinuli izdanja za vojsku... (da ne diraju nista drugo) Dalje USA najviše od svih zemalja na svijetu ulažu u obrazovanje, naučno-istarživački rad... Velike se igre vrše iza toga svega duga... Ako padne Amerika automatski pada i Rusija i Kina... zašto? pa zato što imaju i one tonu američkih obveznica... A ovakvo stanje na berzi/burzi nekome odgovara sad padaju cijene a neko kupuje. Amerika od kad postoji je pod idejom ravnopravnosti... A u Kini se nije još pojavila ta ideja toliko glasno kolko je bila u Americi... Bit će zanimljivo u Kini kad se pojavi masovno ta ideja... Tj Kini neće cvjetati ruže ako se ta ideja masovno ispoljavati... Ako ne znate šta je bolje odaberite gdje biste živjeli: a) Kina b) Irak c) Afganistan d) Saudijska Arabia e) Njemačka f) Rusia g) USA i još nešta dug je relativan..
normala kad vi upravljate svim tim... :)
14.000.000.000.000 $ dug drzave, i on prica o nekakvim AAA... nije Amerika ni BBB... al\' to odredjuju americke \"rating\" agenture, tako da .... Obama ne kaki...
nemoj me nasmijavati sa Kinezima... Njihova mnogobrojnost je njihova najveća slabost... U ostalom vidjet ćeš i sam... Svaka država mora da bude demokratski orjentisana... Prošlo je vrijeme careva, kraljeva... A još malo i diktatora... ... Još malo i svi će narodi imati vlast onakvu kakvu zaslužuju. E ne znamo mi kolko je Amerika ispred svijeta...
Moze Obama misliti da je SAD zemlja trostrukog \"A\" ali on nije financijski ekspert koji to moze potvrditi i cinjenicama.
SAD su u totalnom q*cu, slijedi i pad Europe, Kina je nova sila
AGE ACTABILE ANTIHIPOCRATE Jbm ti sve po spisku Obama....Djavole jedan.... euzubillah