Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"What gunpowder did for war, the press has done for the mind." P R O P A G A N D A
Najjaci su mi ovi francuzi uvijek povuku rep kada je zajebano, u WW2 su dozivjeli totalno rasulo a sad kao saveznik dolazi kada je sve zavrseno. Bore se po Africi sa onim talibanima koji imaju kalasnjikov i japanke. Hajde ba na Siriju posaljite koji avioncica, da ga S-300 obori, posaljite Legiju pa da vidite sta je rat. Hajde ameri posaljite koji Abrams pa da vidite kako ga RPG-32 probija ko papir.
gle ga jest zamrČio ovih dana, joj mafije uh uh, doci ce i vama crni dani
Budimo realni, Assad nije koristio hemijsko oruzije nego se trazi razlog za napad kao sto su izmislili za Irak. Vjerovatno prvi put svjedocimo da ameri ne smiju napasti jer nemaju podrsku UN-a, EU i UK. Zna se da Rusija, Iran i Kina stoje iza Sirije i to bi bila blamaza amera.
"... i da je za napad hemijskim bomama odgovoran sirijski rezim." a na drugoj strani potpuno druga prica: http://www.infowars.com/rebels-admit-responsibility-for-chemical-weapons-attack/ j*** lud zbunjenog