Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ono nije Obama
Boli ga tuki... ionako je crn kad izadje iz vode svejdno se nevidi ima li nafte na njemu .... Sto se nije skinula i usla u vodu ona kobila hilary i onaj njen majmun
joj sto obama sere ko foka..stidi citav moj crnački rod
ocigledno da je mala malo crnja nego sto je bila. Obama kupaj se ali ne uvodi zenu u to. hahahahaha
ovo me posjeti na ono kad je jezero modrac kod lukavca imalo slican problem kad se tadasnji gradonacelnik mislim da se zvao Sejo Hasanhodzic napio vode, samo sto je kod njih curila kanalizacija a i danas dan curi, helem par dana nakon toga otkrili suda je fasovao neku bakteriju ali nezna se od cega. u ovom slucaju barack ima da pobijeli :)
@ zus sad kad se okupao u nafti biti ce ponovo crnac :D
obama bjelac