Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovi ameri nikako da se dogovore kako da potroše pare koje nemaju
Vi ste u recesiji vec 30 godina majku vam vasu , mislili ste se popraviti pljackom i po siriji ali nazalost sirija nije pala kao libija i irak
Nije da to prizeljkujem - aöi interesantno je da nijedna rating agencija nije spustila rating zemlji USA, koja de facto stoji pred nemogucnosti placanja dugova. Da se radi o Grckoj ili Italiji, "objektivne" americko-svjetske rating agenture bi ovim zemljama vec davnih dana spustile rating i time im jos otezale cijene refinansiranja - kao sto su to i ranije radile i time samo ubrzavala krizu u EU. Krajnje je vrijeme za jednu od USA neovisnu EU rating agenturu...
Dobar komentar zasluzujes like
Amerika će propasti, šteta samo što Srbija izruči Radovana: Radovane, srpski sine, zašto siđe sa planine? Radovane što ode sa Pala? Romanija ne bi te izdala Радоване ми би хтјели знати како живиш дал' ти душа пати? Кажи нама брате Радоване дал те виле Романије хране?
Ugledajte se na Kineski sistem. Kada ljudima date besplatno zdravstvo, školstvo, socijalu postajete još bogatiji. Moć komunizma.
ovo ce biti rijeseno, nema sikiriki.... usa je od 2000e do danas digla debt ceiling 14(!!!) puta,,,sto ne bi i ovaj put...niti barak ima damu da bankrotira za vrijeme njegovog mandata...relativno gledajuci, mada je usa u golemom sranju, puno vece probleme imaju evropa i japan, i odatle ja ocekujem novu finansijsku krizu.
Vodi njih klempavi majmun u recesiju.
DaBogda vas u propast odveli.
Ne usvoji li novi limit zaduženja,što su dužni po ustavu.Do republikanaca je. Obama će morati proglasiti bankrot. Bila bi to najveća kriza ,slična onoj sa početka 20 stoljeća,kad je bila 'velika depresija'.
Koja je razlika sa vama ?
J.e.b.e nam se za njih, nego što će ovi naši domaći kreteni iskoristit "krizu", koja još nije niti izašla iz granica SAD-a i eto nam novih nameta i poskupljenja.. P.S. Kada se recesija u svijetu završi, kod nas će sigurno potrajati još nekoliko godina..
republikanci su inače ili zaostala stoka, redneci, ili bezosjećajni bogataši koji provlače zakone o smanjenju poreza itd...
ma da....u americi ima toliko neradnika i bogatasa da cine nadpolovicnu vecinu :))))))...de jos jednom razmisli
Uglavnom, neko drugi je kriv.