Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad nastupi tisina onda se vidi koji je nivo svake katastrofe,ljudi koji su zivjeli od ribolova su sokirani i ne zele i nemaju sta da kazu,osjete samo strah.
Tako je kad nema više Države. Totalna deregulacija, državi ostavi samo represivni aparat i bog te veselio. Evo BP javlja da će sami izvršiti istragu o navodnoj katastrofi.
Ma sve je u parama-znate li da je BP najveći pojedinačni donator Obamine kampanje za predsjednika? Na kraju će biti dobro i BP-u i Obami a za raju, životinjke i biljke-ko ih išta pita? Njima će pomoći onaj odozgo...
Najveca svjetska sila nemoze jednu rupu da zacepi.Pametnom je isaret dovoljan sto bi se reklo...
neka neka......ne smiju otvoreno ni da progovore kakve godine chekaju amerikance sa te obale....
\"I Musa (Mojsije) reče: \'Gospodaru naš! Ti si dao Faraonu i glavešinama njegovim raskoš i bogatstva na ovom svijetu, Gospodaru naš, kako bi zavodili sa puta Tvoga! Gospodaru naš, uništi bogatstva njihova i zapečati srca njihova, PA NEK NE VJERUJU DOK NE DOŽIVE PATNJU NESNOSNU !\" (Junus, 88)
Meni je najviše žao životinja i biljaka, te što će decenijama ostati posljedice na okoliš :S.
A mogu jednostavno da bombarduju tu busotinu i da je zacepe al - steta da se ne vade $$$$$. Hohstapleri. Dabogda ih stigla jos gora kazna.
Kazna bozija,kako ta ista Amerika unistava druge zemlje i narode,tlaci i placka te zemlje,a dobro se dobrim vraca,a zlo losim.OVI AMERIKANCI TO NIKAKO DA SKONTAJU DA IH BOG I PRIRODA KAZNJAVAJU.